Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la. continuă pe Antena3

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

Marine Le Pen creste usor in sondaje dupa atacul din Paris, dar Emmanuel Macron ramane favorit

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, continua sa fie primul in sondajele pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, desi Marine Le Pen a crescut dupa atacul comis joi noapte in Paris, informeaza.

Hollande, dupa atacul din Paris: Un omagiu national va fi adus acestui politist care a fost asasinat in mod las. Concetatenii nostri sunt protejati (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande participa la o reuniune de criza cu premierul Bernard Cazeneuve si ministrul de Interne Matthias Fekl, dupa atacul produs joi noapte pe bulevardul.

Donald Trump - prima reactie dupa atacul de la Paris: Pare sa fie un nou act terorist

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa atacul cu mitraliera de la Paris, in care un politist a fost ucis iar altul este grav ranit.

O turista straina a fost ranita in atacul din Paris

O turista straina a fost ranita in atacul produs pe bulevardul parizian Champs-Elysees, informeaza Le Figaro, care citeaza surse din cadrul politiei. O turista a fost ranita de.

Atacul din Paris, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic (VIDEO)

Atacul de pe bulevardul parizian Champs-Elysees a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, informeaza AFP. Autorul atacului de pe Champs-Elysees din centrul Parisului este Abu .

Primarul Mihai Chirica ii avertizeaza pe Sorin Grindeanu ca Romania risca infringementul din cauza soselei de centura a Iasiului

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a trimis, joi, o adresa premierului Sorin Grindeanu pentru a-i atrage atentia ca, din cauza unor vicii de comunicare intre autoritatile locale si centrale, in ceea ce priveste soseaua de centura a orasului, Romania risca sa intre in procedura de infringement pe mediu.

Mesajele liderilor politici romani pentru poporul francez, zguduit de un nou atentat. Sorin Grindeanu: Transmit condoleante familiei politistului decedat. Gabriela Firea: Trebuie sa fim solidari in fata unor astfel de atacuri si sa le condamnam cu fermita

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis condoleante familiei politistului decedat joi seara in atacul de pe Champs Elysees, subliniind totodata ca Guvernul condamna astfel de acte. Acesta a scris si pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru rudele ofiterului ucis.

Presedintele Hollande, dupa atacul cu mitraliera de la Paris: Toate ipotezele cercetate in cadrul anchetei sunt de ordin terorist

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat ca atacul produs in seara zlei de joi, 20 aprilie, in centrul Parisului reprezinta un act terorist.

Sorin Grindeanu: Vom trimite legea de modificare a codurilor penale la Parlament dupa incheierea dezbaterii publice

Primul-ministru Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca proiectul de lege prin care urmeaza sa fie modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala va fi trimis Parlamentului doar dupa ce se va incheia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )