Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu. UPDATE Proiectul a fost aprobat.

Executivul a adoptat, joi, proiectul Legii preventiei. Alexandru Petrescu: Va imbunatati gradul de colectare la bugetul de stat

Guvernul a adoptat, joi, proiectul Legii preventiei. Astfel, actul normativ urmeaza sa fie transmis spre dezbatere si aprobare Parlamentului.

Guvernul a adoptat proiectul Legii Preventii: Care sunt cele 267 de contraventii ce sunt reglementate prin acest act

Guvernul a adoptat joi si trimis la Parlament pentru dezbatere si aprobare proiectul Legii Preventiei prin care se creaza legislatia necesara pentru educarea si informarea operatorilor economici identificarea.

Premierul Sorin Grindeanu: Autoritatile locale vor putea finanta transparent activitatile sportive

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca Guvernul va aproba in sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, modificarea Legii educatiei fizice si sportului, astfel incat autoritatile locale vor putea finanta clar si transparent activitati sportive, potrivit Agerpres.

Premierul Sorin Grindeanu se lauda cu cresterea economica anuntata de INS: Cresterea sa fie resimtita de toti cetatenii

Economia Romaniei a crescut cu 5,7% in primul trimestru al anului 2017, fata de aceeasi perioada din 2016, cu mult peste estimarile initiale, a scris premierul Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu se lauda cu cresterea economica anuntata de INS: O veste extraordinara pentru Romania

Economia Romaniei a crescut cu 5,7% in primul trimestru al anului 2017, fata de aceeasi perioada din 2016, cu mult peste estimarile initiale, a scris premierul Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu sustine desecretizarea arhivei SIPA: Trebuie sa terminam odata cu asa-zisele sperietori

Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca sustine desecretizarea arhivei SIPA, precizand ca a avut discutii cu ministrul Justitiei pe aceasta tema.

Premierul Sorin Grindeanu, despre desecretizarea arhivelor SIPA: Sunt lucruri pe care romanii trebuie sa le afle

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, il sustine pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce priveste desecretizarea arhivelor SIPA, subliniind ca sunt lucruri pe care romanii trebuie sa le afle in legatura cu acest subiect, potrivit Agerpres.

Premierul Sorin Grindeanu: Seful Guvernului si presedintele PSD nu alearga pe culoare diferite

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, intr-un interviu pentru Agerpres, ca nu alearga pe culoare diferite seful Guvernului si presedintele PSD, Liviu Dragnea, subliniind ca pe amandoi ii intereseaza realizarea programului de guvernare.

Noi numiri facute de premierul Sorin Grindeanu

Teiu Paunescu a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Pe de alta parte, seful Executivului a emis o deciz.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )