Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernul a adoptat proiectul Legii Preventii: Care sunt cele 267 de contraventii ce sunt reglementate prin acest act

B1 B1,
Guvernul a adoptat proiectul Legii Preventii: Care sunt cele 267 de contraventii ce sunt reglementate prin acest act

Guvernul a adoptat joi si trimis la Parlament pentru dezbatere si aprobare proiectul Legii Preventiei prin care se creaza legislatia necesara pentru educarea si informarea operatorilor economici identificarea. continuă pe B1

Greva spontana la Finante. Este o reactie la proiectul legii salarizarii, care duce la taieri de salarii

Angajatii sistemului institutional al Ministerului Finantelor Publice din judetul Arad participa astazi, 15 mai 2017, la un protest spontan, ca reactie la proiectul legii salarizarii, care duce la taieri de salarii.

WannaCry: Care sunt cele mai afectate domenii si orase din Romania

WannaCry a afectat peste 150 de tari din intreaga lume, iar Romania nu a scapat de acest atac informatic, cel mai puternic inregistrat pana acum. Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a facut publice cateva cifre cu privire la amploarea atacului informatic WannaCry, care s-a desfasurat de-a lungul ultimelor zile.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care reglementeaza asigurarile auto obligatorii

Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de Lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie, initiativa elaborata si votata de social-democrati, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire, dezvaluite de o femeie care s-a vazut cu peste 50 de barbati intr-un singur an

O tanara din Marea Britanie a iesit in oras cu peste 50 de barbati pentru a afla care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire. in urma experimentului, a realizat o lista a lucrurilor care pot lasa o impresie gresita persoanei de sex opus.

Executivul a adoptat, joi, proiectul Legii preventiei. Alexandru Petrescu: Va imbunatati gradul de colectare la bugetul de stat

Guvernul a adoptat, joi, proiectul Legii preventiei. Astfel, actul normativ urmeaza sa fie transmis spre dezbatere si aprobare Parlamentului.

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu. UPDATE Proiectul a fost aprobat.

Ministrul Justitiei: Proiectul Legii de modificare a codurilor penale va fi trimis Guvernului, apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti

Proiectul Legii de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala va fi trimis Guvernului si apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti, in functie de eventualele modificari care ar putea fi facute in urma dezbaterii publice care va avea loc de la ora 12. 00, a declarat, luni dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei: Proiectul Legii de modificare a codurilor penale va fi trimis Guvernului, apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti

Proiectul Legii de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala va fi trimis Guvernului si apoi Parlamentului luni, cel tarziu marti, in functie de eventualele modificari care ar putea fi facute in urma dezbaterii publice care va avea loc de la ora 12. 00, a declarat, luni dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, relateaza News. ro.

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu.

Protest. Angajatii de la Finante Dambovita, impotriva proiectului legii salarizarii care, spun ei, duce la taieri de salarii

Peste 22. 000 de salariati din institutiile din subordinea Ministerului Finantelor au declansat un protest spontan, luni dimineata, nemultumiti de proiectul legii salarizarii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )