Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sorin Oprescu: Am dat in folosinta primul centru din tara unde parintii isi pot lasa copiii, in situatii de urgenta

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu: Am dat in folosinta primul centru din tara unde parintii isi pot lasa copiii, in situatii de urgenta

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sambata, ca municipalitatea a dat in functiune primul centru din tara unde parintii isi pot lasa copiii maximum sase ore in situatii de urgenta, aici. continuă pe Antena3

Oprescu a inaugurat o cresa de ZIUA COPILULUI: Avem primul centru din tara unde ...

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sambata, ca municipalitatea a dat in functiune primul centru din tara unde parintii isi pot lasa copiii maximum sase ore in situatii de urgenta, aici fiind si un spital in care pot fi reparate jucariile stricate, precum si un muzeu al jucariilor, scrie Mediafax. Centrul in care parintii isi pot lasa copiii maximum sase ore pentru situatii de urgenta, spitalul si muzeul jucariilor fac parte din cresa Curcubeul Magic, inaugurata sambata, .

Alerta in Bucuresti, in asteptarea vijeliei: Sorin Oprescu a convocat comitetul de urgenta

Autoritatile din Bucuresti se pregatesc de ce e mai rau. Ploile torentiale si vijeliile sunt asteptate in capitala in aceasta seara dupa ora 21. Primarul Sorin Oprescu a convocat joi, la pranz,.

Parintii isi pot lasa copiii la un centru, in situatii de urgenta. Este prima institutie din tara de acest fel

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat sambata ca municipalitatea a dat in functiune primul centru din tara in care parintii isi pot lasa copii in situatii de urgenta. Micutii pot fi gazduiti pentru maximum sase ore, iar centrul are si un spital al jucariilor.

INS: Numarul locurilor de munca vacante a urcat la 28.000, in primul trimestru din 2013

Numarul locurilor de munca vacante in Romania a crescut, in primul trimestru din 2013, pana la 28. 000, comparativ cu acelasi interval din anul anterior, iar rata locurilor de munca vacante a fost de 0,66%, in.

Nou-nascutul salvat din conducta de canalizare, externat din spital si dat in grija bunicilor din partea mamei

Bebelusul care a fost salvat dintr-o conducta de canalizare in Jinhua, China, a fost externat din spital si a fost dat in grija bunicilor din partea mamei, informeaza CNN. Mama copilului se afla inca sub.

Utile: Sunt tigarile chiar atat de periculoase?; In fiecare an pleaca din tara 3% dintre medici si 5-10% dintre asistente; 15 gustari delicioase care nu depasesc 100 de calorii

Dieta-fulger inainte de concediu. Acest regim alimentar se bazeaza pe consumul de cereale integrale, intrucat acestea ofera cantitati mari de fibre, vitamine si de minerale. Alimente care deshidrateaza: de ce cafeaua nu se afla pe lista celor mai periculoase dintre ele. Desi cafeina din ceasca are, intr-adevar, acest efect, atat cafeaua cat si ceaiul contin cantitati ridicate de apa.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice suceava, moldova, bistrita, barlad si jijia, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, potrivit unui comunicat de presa.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca exista riscul de producere a unor scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Crisul Negru, Crisul Alb, Mures, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, potrivit unui comunicat de presa.

Grupul Dollar Financial intra pe piata de amanet din tara noastra

Grupul american Dollar Financial Group a preluat Express Credit Amanet, una dintre cele mai mari retele de amanet din zona Moldovei, printr-o tranzactie in valoare de mai multe milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )