Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorin Oprescu, despre intoarcerea in PSD: Nu stau sa ma joc cu intratul, cu iesitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodata

B1 B1,
Sorin Oprescu, despre intoarcerea in PSD: Nu stau sa ma joc cu intratul, cu iesitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodata

Primarul Capitalei nu vrea sa se intoarca in PSD, indiferent de promisiunile acestora, insa accepta orice fel de sprijin pentru campania din 2016. Sorin Oprescu a fost intrebat daca va reintra in PSD inainte de. continuă pe B1

Sorin Oprescu, despre construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat ca pana in prezent au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, insa toate au fost respinse in nenumarare randuri de Consiliul General.

E gata, se poate circula. Pasajul de la Piata Presei, inaugurat in prezenta primarului Sorin Oprescu

UPDATE - Pasajul rutier subteran Piata Presei a fost deschis uminica in prezenta primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Costul lucrarii, care a inceput in aprilie 2014, s-a ridicat la 60 de milioane .

Sorin Oprescu: Au existat mai multe cereri pentru construirea moscheei in Bucuresti, dar au fost respinse de Consiliul General

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a dezvaluit intr-un interviu pentru RTV ca au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, dar ca acestea au fost respinse in nenumarare randuri de.

Anuntul facut de Sorin Oprescu care ii va bucura pe toti bucurestenii

Primarul general al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a inaugurat duminica Pasajul Rutier de la Piata Presei, ocazie cu care si-a expus cateva proiecte de infrastructura pentru viitor, scrie b365. ro. Astfel,.

Radu Banciu, despre intoarcerea Codului Fiscal in Parlament: Avand in vedere noile crize care vor veni, cred ca populismul nu mai este de actualitate. Klaus Iohannis s-a indoit de credibilitatea acestui proiect (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia Rovanei Plumb dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis Codul Fiscal inapoi in Parlament. Avand in vedere noile crize.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )