Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Ovidiu Balan, dezvaluiri incendiare despre criminala: Au mai existat doua incidente asemanatoare

Antena3 Antena3,
Sorin Ovidiu Balan, dezvaluiri incendiare despre criminala: Au mai existat doua incidente asemanatoare

Jurnalistul de investigatii Sorin Ovidiu Balan a facut dezvaluiri incendiare in emisiunea Sinteza Zilei. Acesta a povestit ca femeia care a impins o tanara in fata metroului a mai avut. continuă pe Antena3

Ultimele detalii despre criminala de la metrou. Fusese concediata cu cateva ore inainte sa omoare: Avea niste scapari, asa. Cu clientii se mai certa!

Cu doar cateva ore inainte de a o arunca pe Alina Ciucu in fata metroului, criminala a avut parte de un eveniment nedorit. Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, fusese concediata.

Noi detalii despre criminala de la metrou. Femeia este pazita de gardieni sa nu se sinucida. Cine se mai afla alaturi de ea in celula

Criminala de la metrou a fost inchisa, in primele ore, in arestul de la Directia Cercetari Penale, intr-o camera cu alte cinci femei. Printre acestea se aflau o hoata din buzunare si o.

Noi detalii despre criminala de la metrou. Ce a facut cu putin timp inainte de a comite fapta. A trecut pe la mine pe la magazin, s-a ascuns intr-un colt si...

Inainte sa o impinga pe sinele de la metrou pe tanara de 25 de ani, criminala a fost surprinsa intr-un magazin. Camerele de cupraveghere au surprins momentul in care a furat un.

Oana Zavoranu, dezvaluiri socante despre boala ciudata de care sufera

Vedeta mondena a recunoscut, intr-o emisiune tv, ca sufera de o boala ceva mai speciala. La picioare eu sunt ok, la cap e problema. Mie mi se intampla lucruri fara sa le programez. Nu.

Monica Pop, dezvaluiri incredibile despre o angajata a spitalului: Am avut o asistenta care prezenta comportamente grave. intr-o noapte s-a batut cu cantaretul Calin Geambasu

Monica Pop a vorbit in exclusivitate la Sinteza Zilei despre un incident petrecut in Spitalul in care lucreaza, unde o asistenta Spitalul nostru este intr-o situatie similara. Am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )