Libnet.ro
UNICEF

10:45

Noi detalii despre criminala de la metrou. Femeia este pazita de gardieni sa nu se sinucida. Cine se mai afla alaturi de ea in celula

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre criminala de la metrou. Femeia este pazita de gardieni sa nu se sinucida. Cine se mai afla alaturi de ea in celula

Criminala de la metrou a fost inchisa, in primele ore, in arestul de la Directia Cercetari Penale, intr-o camera cu alte cinci femei. Printre acestea se aflau o hoata din buzunare si o. continuă pe Antena3

Noi detalii despre criminala de la metrou. Ce a facut cu putin timp inainte de a comite fapta. A trecut pe la mine pe la magazin, s-a ascuns intr-un colt si...

Inainte sa o impinga pe sinele de la metrou pe tanara de 25 de ani, criminala a fost surprinsa intr-un magazin. Camerele de cupraveghere au surprins momentul in care a furat un.

Ultimele detalii despre criminala de la metrou. Fusese concediata cu cateva ore inainte sa omoare: Avea niste scapari, asa. Cu clientii se mai certa!

Cu doar cateva ore inainte de a o arunca pe Alina Ciucu in fata metroului, criminala a avut parte de un eveniment nedorit. Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, fusese concediata.

CRIMINALA de la METROU a hartuit un ACTOR luni intregi! Declaratiile barbatului (FOTO)

Ies la iveala noi detalii despre criminala de la metrou. Magdalena Serban ar fi facut, in perioada in care a stat in Spania, o pasiune pentru un actor iberic, pe care l-a hartuit luni de.

Noi detalii despre atentatul terorist din Manhattan. Atacatorul, un simpatizant ISIS, a declansat bomba prea rapid nereusind decat sa se raneasca grav pe sine (FOTO)

A fost stare de alerta in centrul Manhattanului din metropola americana New York. Un barbat a declansat o bomba artinizala intr-o autugara provocand o explozie care a instaurat panica in.

SOC! Ce a facut CRIMINALA de la metrou iNAINTE SA O OMOARE pe Alina Ciucu! A FURAT o .... Cum si-a PREMEDITAT ucigasa CRIMA (FOTO)

Ies la iveala noi detalii despre criminala de la metrou. Chiar inainte de a impinge pe tanara Alina Ciucu in fata metroului la statia Dristor 1, Magdalena Serban a intrat intr-un.

Marturiile vecinilor despre CRIMINALA DE LA METROU

Mister total in cazul ucigasei de la metrou. Magdalena Serban, femeia de 36 de ani, locuia din 2015 intr-un camin social din Sectorul 3 din Capitala. Vecinii spun inca ca nu prea au vazut-o pe ac.

Specialisti criminalisti, despre criminala de la metrou. Ce motiv ar fi putut avea ca sa comita fapta

Psihologul criminalist Tudorel Butoi declara ca e foarte important ca suspecta sa fie recunoscuta de prima victima. Esentiala va fi si expertiza psihiatrica prin care se va stabili daca femeia in.

Noi detalii socante despre crima de la metrou. Ce au vazut anchetatorii pe camerele de supraveghere

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, ca nu este la prima tentativa. Victima era pe marginea.

Sorin Ovidiu Balan, dezvaluiri incendiare despre criminala: Au mai existat doua incidente asemanatoare

Jurnalistul de investigatii Sorin Ovidiu Balan a facut dezvaluiri incendiare in emisiunea Sinteza Zilei. Acesta a povestit ca femeia care a impins o tanara in fata metroului a mai avut.

Un om a murit NEVINOVAT, iar oamenii legii DAU VINA unii pe altii! Detalii despre apelul la 112. S-A STABILIT cine este VINOVATUL

Rasturnare de situatie in cazul tentativei de omor de la statia de metrou Costin Georgian. Dupa ce Politia Capitalei a sustinut ca nu a primit apelul de la 112 privind tentativa de omor de la metrou,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )