Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Rosca Stanescu, audiat la Parchet, in cazul sesizarii ANI privind falsul in declaratii

Antena3 Antena3,
Sorin Rosca Stanescu, audiat la Parchet, in cazul sesizarii ANI privind falsul in declaratii

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost audiat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de fals in declaratii. Acesta nu ar fi mentionat in declaratiile de avere depuse la 19 decembrie. continuă pe Antena3

Sorin Rosca Stanescu, audiat la Parchet, in cazul sesizarii ANI privind falsul in declaratii

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a venit, miercuri, la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat in dosarul in care ANI l-a reclamat ca nu ar fi trecut in declaratia de avere depozitele copiilor sai minori,.

Sorin Rosca Stanescu, audiat la Parchet, pentru nereguli in declaratia de avere.

Sorin Rosca Stanescu este audiat, miercuri, la Parchet, dupa ce a fost acuzat de ANI de incompatibilitate. In 15 octombrie, Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost in incompatibilitate pana in luna martie, intrucat a fost si administratorul unei firme, conform Mediafax. ANI a sesizat Parchetul pentru ca acesta nu a trecut in declaratia de avere depozitele copiilor sai minori, la banci din Romania si Elvetia. Senatorul PNL Sorin Rosca .

Sorin Rosca Stanescu, audiat miercuri la Parchetul General in cazul sesizarii privind falsul in declaratii

Senatorul Sorin Rosca Stanescu s-a prezentat miercuri la Parchetul General, el declarand ca a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) l-a reclamat ca nu ar fi trecut in declaratia de avere depozitele copiilor sai minori, la banci din Romania si Elvetia.

Sorin Rosca Stanescu: Conturile din Elvetia, aproape 150.000 euro, o donatie a lui Dinu Patriciu catre copiii mei

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a declarat miercuri ca cele doua conturi despre care ANI sustine ca nu le-a trecut in declaratiile de avere reprezinta donatii catre copiii sai, dintre care una este facuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, relateaza Agerpres.

Senatorul Sorin Rosca Stanescu va fi executat silit

Senatorul Sorin Rosca Stanescu va fi executat silit pentru un credit de 3 milioane de euro. Potrivit dosarului de executare silita, Rosca-Stanescu nu a platit nicio rata din creditul de trei milioane de euro luat.

Sorin Rosca Stanescu, dator vandut la banca.

Senatorul Sorin Rosca Stanescu risca sa piarda doua terenuri de 10. 000 de metri patrati fiecare in zona Snagov, deoarece nu si-a achitat un credit la banca, relateaza B1 TV. Senatorul a luat, in 2008, un credit de 3 milioane de euro de la o banca, in conditii avantajoase, pe o perioada de 36 de luni, insa nu l-a putut achita, iar banca incearca, in prezent, sa recupereze ce se mai poate din garantii. Citeste si: Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL Conform contractului, termenul scadent a .

Sorin Rosca Stanescu, dator vandut la banca: Senatorul a luat 3 milioane de euro credit, dar nu l-a achitat si a intrat in faliment

Senatorul Sorin Rosca Stanescu este dator vandut la banca. Senatorul a luat un credit de 3 milioane de euro de la o banca, in conditii avantajoase, pe o perioada de 36 de luni. Chiar si asa, senatorul nu l-a.

SRS, audiat la Parchet, pentru nereguli in declaratia de avere.

Sorin Rosca Stanescu este audiat, miercuri, la Parchet, dupa ce a fost acuzat de ANI de incompatibilitate si pentru ca nu a trecut in declaratia de avere depozitele copiilor sai. In 15 octombrie, Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat ca senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost in incompatibilitate pana in luna martie, intrucat a fost si administratorul unei firme, conform Mediafax. Citeste si: Sorin Rosca Stanescu, dator vandut la banca ANI a sesizat Parchetul pentru ca acesta nu a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )