Libnet.ro
UNICEF

16:31

Sorina Pintea cere sa fie transferata la un spital din sistemul public, acuzand agravarea starii de sanatate

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea cere sa fie transferata la un spital din sistemul public, acuzand agravarea starii de sanatate

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv ca urmare acuzatiei de luare de mita, cere transferul la un spital din sistemul public, respectiv la Spitalul Sfanta Maria, afirmand ca starea de sanatate i s-a agravat. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital. Fostul ministru al Sanatatii doreste sa fie tratata in mod corespunzator.

Sorina Pintea cere sa fie internata in spital, dupa ce i s-ar fi facut rau in arest. UPDATE

Sorina Pintea, aflata in arestul Politiei Capitalei, a cerut sa fie internata la Spitalul Sfanta Maria, sub paza. Potrivit avocatilor acesteia, citati de Digi24, fostului ministru al Sanatatii este necesar sa i se faca investigatii medicale. Potrivit cererii formulate, Pintea sufera de o boala autoimuna, iar starea de sanatate i s-a agravat.

Sorina Pintea incaseaza o noua lovitura! Presedintele PSD Maramures cere sa fie suspendata din partid

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, anunta ca va cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca urmare a arestarii ei intr-un dosar de coruptie, precizand ca va cere modificarea Statutului PSD, astfel incat actele de coruptie sa fie pedepsite asupru din punct de vedere politic.

Sorina Pintea, in fata judecatorului. Se cere arestarea ei pentru 30 de zile

Sorina Pintea este la aceasta ora in fata judecatorului. Procurorii cer arestarea ei pentru 30 de zile. Acuzatiile sunt deosebit de grave. Procurorii sustin ca fostul ministru a luat 10. 000 de euro si 120. 000 lei mita, printr-un intermediar, pentru un contract.

Sorina Pintea, cand a aflat ca va primi spaga de 120.000 de lei: Super tare! (VIDEO)

Apar noi detalii in cazul spagii din Baia Mare, in care este implicata Sorina Pintea. in referatul intocmit de procurorii DNA sunt prezentate informatii despre modul in care s-a negociat mita pe care fostul.

Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Sorina Pintea a obtinut un loc de senator pe listele PSD in Maramures la alegerile parlamentare din decembrie 2016, insa a renuntat la functie. in locul sau a urcat urmatorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost sustinuta de Liviu Pop pentru functia de ministru al Sanatatii, confrima surse politice pentru Adevarul. Acum, Sorina Pintea si Liviu Pop sunt implicati intr-un dosar de coruptie.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea, retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita ar fi incasat fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost retinuta de procurorii DNA, vineri, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita a incasat oficialul? Sorina Pintea a fost retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant Sorina Pintea a fost aleasa senator in anul 2016, din partea PSD. in data de .

Legaturi nebanuite in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, in 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop

O legatura stransa intre Sorina Pintea si Liviu Pop iese acum la iveala, odata cu dosarul de coruptie in care s-a scufundat fostul ministru al Sanatatii.

Ce a spus Sorina Pintea in momentul in care i-a fost dat plicul cu spaga de 120.000 de lei

Detalii surprinzatoare din cazul Sorinei Pintea! Fostul ministru al Sanatatii a fost ieri, 29 februarie, arestat preventiv de catre autoritati, pentru 30 de zile. Ce a spus aceasta cand i s-a inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei? Pintea, Reactie socanta in momentul in care i-a fost inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei Sorina .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )