Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sotia lui Bercea Mondial, noi dezvaluiri despre spaga pentru Mircea Basescu

România Liberă România Liberă,
Sotia lui Bercea Mondial, noi dezvaluiri despre spaga pentru Mircea Basescu

Sotia lui Sandu Anghel, Fanica, sustine ca familia sa i-a dat lui Mircea Basescu 600. 000 de euro pentru a-l scoate din inchisoare pe sotul sau, dar pentru ca acest lucru nu s-a intamplat, ei au cerut sa le fie returnati toti banii. insa, au primit doar o parte din cat au dat. continuă pe România Liberă

Sotia lui Berbea Mondial, noi dezvaluiri despre spaga pentru Mircea Basescu

Sotia lui Sandu Anghel, Fanica, sustine ca familia sa i-a dat lui Mircea Basescu 600. 000 de euro pentru a-l scoate din inchisoare pe sotul sau, dar pentru ca acest lucru nu s-a intamplat, ei au cerut sa le fie returnati toti banii. insa, au primit doar o parte din cat au dat.

Noi dezvaluiri despre ultimii ani de viata ai lui Steve Jobs intr-o carte biografica

Cofondatorul companiei americane Apple, Steve Jobs, a refuzat, in anul 2009, un transplant de rinichi de la colaboratorul sau, Tim Cook, potrivit unei noi biografii despre Jobs.

Sotia lui Bercea: Cumnata presedintelui stia de spaga

Cumnata lui Traian Basescu ar putea fi audiata in dosarul de coruptie al sotului ei. Doina Basescu stia de spaga primita de fratele fostului presedinte pentru eliberarea lui Bercea.

Noi detalii despre scandalul lui Clarkson: criza de nervi de o jumatate de ora, intreg episodul povestit de o familie britanica

Apar in presa britanica noi detalii despre scandalul facut de Jeremy Clarkson, vedeta emisiunii Top Gear de la BBC, cu un producator. Totul a fost povestit de o familie care a asistat ingrozita la ceea ce s-a intamplat.

Cristian Sima, noi dezvaluiri: Marian Vanghelie este blindat cu inregistrari compromitatoare pentru alti politicieni

Brokerul Cristian Sima a scris pe pagina sa de Facebook o poveste din targ despre viata de politician a lui Marian Vanghelie, cum a ajuns primar la Sectorul 5 si cat de stransa era relatia edilului cu Mircea Geoana. Sima a spus ca Vanghelie ar avea multe inregistrari compromitatoare cu politicieni, informeaza B1 TV.

Dezvaluiri despre cum a fost incheiat contractul EADS. Marian Saniuta: Eu nu dau si nu primesc cecuri in alb. imi asum contractul cu EADS politic, nu penal

Dezvaluiri in dosarul EADS. Marian Saniuta, ultimul ministru de Interne de pe vreamea premierului Adrian Nastase si cel care a negociat contractul EADS, a facut declaratii transante legate de acest caz, aflat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )