Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii: Era ametit si a cazut din cauza sedativelor

Antena3 Antena3,
Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii: Era ametit si a cazut din cauza sedativelor

Sotia lui Costica Stefanescu spune ca fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima NU s-a sinucis. Maria Stefanescu sustine ca acesta era sedat si a picat de la geam pentru ca si-a pierdut echilibrul. Mai mult,. continuă pe Antena3

Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii. Ce s-a intamplat de fapt cu fostul mare international roman

Costica Stefanescu s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul 6 al Spitalului Militar. Asa a sunat stirea care a cutremurat Romania marti seara.

Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii: Ar fi cazut din cauza sedativelor

Sotia fostului capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu care a decedat, marti, la Spitalul Militar din Capitala, sustine ca acesta nu s-ar fi sinucis, relateaza Sport. ro. Ea a declarat ca.

Sotia lui Costica Stefanescu: Nu s-a sinucis, a fost un accident.

Sotia fostului capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu care a decedat, marti, la Spitalul Militar din Capitala, sustine ca acesta nu s-ar fi sinucis, potrivit B1TV. Ea a declarat ca Stefanescu se afla sub influenta unor sedative foarte puternice, iar in momentul in care a dorit sa deschida geamul s-a dezechilibrat si a cazut. Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis Atat sotia sa, cat si prietenii fostului fotbalist sunt de parere ca moartea sa .

Cazul sinuciderii lui Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18. 20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj. Stefanescu suferea de .

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

Cornel Dinu: Costica Stefanescu era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul.

Fostul international Cornel Dinu a declarat ca fostul capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu, decedat marti, era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul, informeaza www. prosport. ro. E greu de comentat. E un lucru dureros. Stiu ca era bolnav si este ciudat si ma pune pe ganduri ca un om ca el, o persoana puternica, a ales o asemenea cale. Era un prieten extraordinar, o persoana onesta. Poate si el face parte din categoria celor pe care lumea i-a uitat, iar fara voia .

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

S-a stins o legenda: Costica Stefanescu

Costica Stefanescu, in varsta de 62 de ani, care era internat la Spitalul Militar din Bucuresti din cauza unui cancer pulmonar, s-a aruncat de la balconul rezervei unde era spitalizat, nemaiputand suporta durerile provocate de boala de care suferea.

Sorin Cartu despre sinuciderea lui Costica Stefanescu: Sunt bulversat, nu ma asteptam la ...

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cartu, a declarat, marti, ca este bulversat de faptul ca fostul capitan al formatiei oltene, Costica Stefanescu, s-a sinucis, informeaza Mediafax. Nu ma asteptam sa se sinucida. Va dati seama ca era disperat cu viata pe care o ducea. Stiam ca are probleme grave cu cancerul la plamani. Probabil ca a fost dureros si nu a mai putut. Sunt bulversat, nu ma asteptam la un astfel de un deznodamant pentru ca era un om puternic. Nu am mai vorbit .

Adio, capitane! Costica Stefanescu nu a mai rezistat in lupta cu cancerul.

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei si a Universitatii Craiova, s-a sinucis, marti seara, dupa o lunga suferinta cu o boala incurabila. Fostul fotbalist s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 in care era internat la Spitalul Militar. Supranumit Ministrul Apararii, Costica Stefanescu suferea de cancer pulmonar, iar starea de sanatate se agravase foarte mult in ultima perioada. In exclusivitate pentru Sport Total FM, fostul portar al Craiovei Maxima, Silviu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )