Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cornel Dinu: Costica Stefanescu era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul.

România Liberă România Liberă,
Cornel Dinu: Costica Stefanescu era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul.

Fostul international Cornel Dinu a declarat ca fostul capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu, decedat marti, era un tip retras de zgomotul pe care il facea fotbalul, informeaza www. prosport. ro. E greu de comentat. E un lucru dureros. Stiu ca era bolnav si este ciudat si ma pune pe ganduri ca un om ca el, o persoana puternica, a ales o asemenea cale. Era un prieten extraordinar, o persoana onesta. Poate si el face parte din categoria celor pe care lumea i-a uitat, iar fara voia . continuă pe România Liberă

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Mircea Lucescu: Costica Stefanescu ar fi putut juca la orice echipa din Europa. A fost un fotbalist perfect

Mircea Lucescu a fost antrenorul nationalei Romaniei la Campionatul European din 1984, iar Costica Stefanescu era capitanul tricolorilor.

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata. Tinerii sa profite de tot ce au pentru ca apoi regretele sunt tardive

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

S-a stins o legenda: Costica Stefanescu

Costica Stefanescu, in varsta de 62 de ani, care era internat la Spitalul Militar din Bucuresti din cauza unui cancer pulmonar, s-a aruncat de la balconul rezervei unde era spitalizat, nemaiputand suporta durerile provocate de boala de care suferea.

Sorin Cartu despre sinuciderea lui Costica Stefanescu: Sunt bulversat, nu ma asteptam la ...

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cartu, a declarat, marti, ca este bulversat de faptul ca fostul capitan al formatiei oltene, Costica Stefanescu, s-a sinucis, informeaza Mediafax. Nu ma asteptam sa se sinucida. Va dati seama ca era disperat cu viata pe care o ducea. Stiam ca are probleme grave cu cancerul la plamani. Probabil ca a fost dureros si nu a mai putut. Sunt bulversat, nu ma asteptam la un astfel de un deznodamant pentru ca era un om puternic. Nu am mai vorbit .

Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist si antrenor

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

FOTO Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

FOTO Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist si antrenor

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul situat la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat de duminica seara pentru ca suferea de cancer in stadiu avansat.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )