Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sorin Cartu despre sinuciderea lui Costica Stefanescu: Sunt bulversat, nu ma asteptam la ...

România Liberă România Liberă,
Sorin Cartu despre sinuciderea lui Costica Stefanescu: Sunt bulversat, nu ma asteptam la ...

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cartu, a declarat, marti, ca este bulversat de faptul ca fostul capitan al formatiei oltene, Costica Stefanescu, s-a sinucis, informeaza Mediafax. Nu ma asteptam sa se sinucida. Va dati seama ca era disperat cu viata pe care o ducea. Stiam ca are probleme grave cu cancerul la plamani. Probabil ca a fost dureros si nu a mai putut. Sunt bulversat, nu ma asteptam la un astfel de un deznodamant pentru ca era un om puternic. Nu am mai vorbit . continuă pe România Liberă

Rodion Camataru despre marele fotbalist Costica Stefanescu:Poate fi un exemplu pentru toti fotbalistii

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu si-a pus capat zilelor, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar in care era internat.

Sandu Boc, declaratie socanta despre sinuciderea lui Stefanescu: Sunt de acord cu ce a facut

Alexandru Boc, vicepresedintele LPF, a declarat ca l-a cunoscut indeaproape pe Costica Stefanescu si stie prin ce drama a trecut acesta in ultimele zile de viata.

Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist si antrenor

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

FOTO Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

FOTO Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii sunt socati de sinuciderea marelui fotbalist si antrenor

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul situat la etajul 5 al Spitalului Militar din Bucuresti, unde era internat de duminica seara pentru ca suferea de cancer in stadiu avansat.

Moartea lui Costica Stefanescu, deplansa la Eforie, locul unde se stabilise. Oamenii, socati de sinuciderea marelui fotbalist

Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis marti, 20 august, aruncandu-se de la balconul Spitalului Militar din bucuresti, unde era internat pentru ca suferea de cancer.

Antrenorul Aurel Ticleanu: Costica Stefanescu e unul dintre romanii cu care tara asta se ...

Antrenorul Aurel Ticleanu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca fostul sau coechipier si capitan al Craiovei Maxima, Costica Stefanescu, e unul dintre romanii cu care tara se poate mandri. Sunt devastat, nu pot sa cred asa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decat prieteni. Nici nu sunt in stare sa vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, il incurajam. Chiar ieri am vorbit cu el si i-am spus ca am preluat-o pe FC Brasov si i-a zis sa vina sa ma sustina din tribuna. E unul dintre .

INTERVIU de colectie acordat de Costica Stefanescu: La Steaua m-am format ca jucator si ca om, dar de Craiova m-am legat pe viata. Tinerii sa profite de tot ce au pentru ca apoi regretele sunt tardive

Costica Stefanescu a fost si in afara terenului un tip la fel de elegant, dar ferm, asa cum era si pe gazon unde stopa atacurile atacantilor adversi.

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )