Libnet.ro
UNICEF

05:05

Sotul actritei Draga Olteanu-Matei a incetat din viata

B1 B1,
Sotul actritei Draga Olteanu-Matei a incetat din viata

Sotul Actritei Draga Olteanu-Matei, doctorul IonMatei, a incetat din viata marti, scrie Libertatea. Informatia a fost confirmata de catre reprezentanti ai Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, unde. continuă pe B1

Draga Olteanu Matei trece prin clipe grele. Sotul ei s-a stins din viata

Doamna teatrului si filmului romanesc, Draga Olteanu Matei, trece prin momente grele. Sotul ei, Ion Matei, s-a stins din viata. Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, a transmis condoleante in.

Mama fostului fotbalist stelist Mihai Nesu a incetat din viata

Mama fostului fotbalist Mihai Nesu a incetat din viata luni, apropiatii acesteia spunand ca femeia a fost extrem de afectata de fiul sau invalid si de decesul fratelui acestuia. A murit la spital, inainte de.

Caru' cu vedete: Catalin Maruta, prima reactie dupa zvonul ca el si Andra divorteaza; Andreea Marin se pregateste de un nou copil?; Dovada ca sunt impreuna! Gestul pe care Iri l-a facut pentru noua blonda din viata lui

Ce mare s-a facut fiica mamei record! Se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna si se roaga sa fie sanatoase. O fosta menajera a celui mai iubit cuplu din lume, Angelina Jolie - Brad Pitt, dezvaluie: Fac sex ca iepurii, pe unde apuca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )