Libnet.ro
UNICEF

23:45

Spania: Declaratia de independenta a Parlamentului din Crimeea este ilegala si incalca practicile internationale

B1 B1,
Spania: Declaratia de independenta a Parlamentului din Crimeea este ilegala si incalca practicile internationale

Declaratia de independenta adoptata de Parlamentul din Crimeea este ilegala, considera ministrul spaniol de Externe, Jose Manuel Garcia-Margallo, cerand Uniunii Europene sa coopereze cu Rusia pentru. continuă pe B1

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin ca referendumul din Crimeea este ILEGAL

Cancelarul german, Angela Merkel, care a avut o discutie, duminica, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, i-a spus acestuia ca referendumul prevazut in Crimeea este ilegal, a anuntat purtatorul sau.

Cameron: Criza din Crimeea, un test pentru Europa.

Premierul britanic David Cameron a apreciat, intr-un interviu pentru editia de marti a cotidianului german Bild, ca situatia tensionata din Crimeea este un test pentru Europa, relateaza AFP, conform Mediafax. Criza din Crimeea este, cu siguranta, un test pentru Europa. Da, suntem alaturi de poporul ucrainean si dreptul lor de a-si decide viitorul. Si nu, nu vom accepta ca Rusia sa incalce suveranitatea Ucrainei . Suntem uniti, impreuna, pentru drepturile Ucrainei! Vom impune sanctiuni .

Criza din Ucraina este un test pentru Europa, considera David Cameron

Premierul britanic David Cameron a apreciat, intr-un interviu pentru editia de marti a cotidianului german Bild, ca situatia tensionata din Crimeea este un test pentru Europa, relateaza AFP. Criza din Crimeea.

Laszlo Tokes, declaratie iresponsabila in PE: Secuii au devenit minoritari pe propriul teritoriu, ca si rusii din Crimeea

Laszlo Tokes face o noua declaratie iresponsabila. Europarlamentarul a comparat situatia secuilor din Romania cu cea a rusilor din Crimeea si a solicitat, in Parlamentului European, sustinerea institutiilor.

Romania nu va recunoaste referendumul din Crimeea. Ministrul de Externe: Este ilegitim, ilegal, neconstitutional

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat ca referendumul pe care autoritatile proruse din Crimeea vor sa il organizeze la sfarsitul saptamanii, pentru ruperea de Ucraina si intoarcerea.

Securitatea UE, amenintata de referendumul din Crimeea.

Referendumul din Crimeea ameninta securitatea Uniunii Europene. Este pozitia oficiala a Bruxelles-ului, pregatit sa faca sacrificii economice si sa impuna sanctiuni Rusiei, scrie agentia ucraineana de presa, UNIAN, conform publika. md. De cealalta parte, Moscova sustine ca are un plan pentru rezolvarea crizei din Ucraina. Potrivit Uniunii Europene, referendumul din Crimeea privind aderarea la Federatia Rusa poate provoca aparitia separatismului si in alte regiuni ale Europei. In cazul in care .

Merkel: Situatia din Crimeea pare a fi o anexare a regiunii ucrainene de catre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, marti, ca situatia din Crimeea pare a fi o anexare a regiunii ucrainene de catre Rusia, relateaza AFP. Se poate vorbi deja de o anexare, a declarat Merkel cu ocazia.

Trupele rusesti din Crimeea ar fi deschis focul in timpul preluarii unui post militar ucrainean

Trupele rusesti din Crimeea ar fi deschis focul in timpul preluarii unui post militar ucrainean. Militarii au patruns in baza navala in timpul noptii, au tras mai multe focuri in aer si le-au luat telefoanele.

UPDATE Trupe rusesti au deschis focul in timp ce preluau un post militar din Crimeea, nu exista raniti

Trupe rusesti au deschis focul, folosind arme automate, in timpul preluarii, luni, a controlului asupra unui post naval din Crimeea, anunta, citand un ofiter ucrainean, agentia Interfax, preluata de Reuters.

Parlamentul din Crimeea a declarat INDEPENDENTA fata de Ucraina inainte de referendum

Parlamentul Republicii Autonome Crimeea a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina, masura necesara pentru sustinerea referendumului din 16 martie. Acest document este foarte important atat pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )