Libnet.ro
UNICEF

09:31

Spania, usoara scadere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Spania, usoara scadere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat, sambata, o usoara scadere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, in timp ce numarul celor declarati vindecati reprezinta mai mult de jumatate din totalul cazurilor confirmate. continuă pe Adevărul

Spania: crestere usoara a numarului deceselor provocate de coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat vineri o usoara crestere a numarului deceselor provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, in timp ce numarul celor declarati vindecati reprezinta mai mult de jumatate din totalul cazurilor confirmate.

Bilantul deceselor provocate de COVID-19, in SUA, a ajuns la aproape 65 de mii

Statele Unite au inregistrat 1. 883 de decese in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins. Bilantul total al deceselor provocate de epidemie a ajuns la 64.

Bolsonaro, indiferent legat de numarul deceselor provocate de COVID-19 in Brazilia: Numele meu e Mesia, dar nu pot face miracole

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro si-a aratat indiferenta legat de numarul deceselor provocate de Covid-19 in tara sa, peste 5. 000, iar raspunsul dat de el reporterilor a starnit un val de nemultumiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )