Libnet.ro
UNICEF

15:30

Specalistii au gasit cauza cutremurelor din Galati: S-a reactivat o falie. Nu putem opri acest fenomen

Antena3 Antena3,
Specalistii au gasit cauza cutremurelor din Galati: S-a reactivat o falie. Nu putem opri acest fenomen

S-a reactivat o falie care este situata in apropiere de localitatea Izvoarele si care a mai dat cutremure. Dar acum este o activare iesita putin din comun, din tipar. Nu putem opri acest fenomen si s-ar putea ca. continuă pe Antena3

Specialistii au gasit cauza cutremurelor din Galati: S-a reactivat o falie. Nu putem opri acest fenomen

Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in .

Cauza cutremurelor din Galati, o nebuloasa pentru autoritati

In timp ce populatia din localitatile galatene Schela si Izvoarele traieste de cateva zile cu frica-n san din cauza cutremurelor repetate, autoritatile, pornind de la administratia locala pana la oficialii din Guvern, ridica din umeri cand sunt intrebati despre ceea ce se petrece in zona.

Seismologi: Cauzele cutremurelor din ultima perioada sunt naturale

Update 12:05 Cauzele cutremurelor din ultima perioada din zona Galati sunt naturale, au anuntat astazi seismologii.

Statuia lui Eminescu din Galati a fost vandalizata

Statuia lui Eminescu din Galati, prima construita in Romania, in urma cu 100 de ani, a fost din nou vandalizata. Doi tineri au rupt mana muzei de pe bustul poetului. Atacul a fost surprins pe o camera de.

Documentul care dezvaluie cauza celor 87 de cutremure din Galati, prezentat la Sinteza zilei

Documentul care dezvaluie cauza celor 87 de cutremure din judetul Galati a fost prezentat si dezbatut de seimologi, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Raportul, realizat de Institutului National.

Autoritatile invinse de cutremurele ciudate din Galati.

Seria nesfarsita de cutremure resimtite numai in satul Izvoarele, din comuna galateana Slobozia Conachi, pare un fenomen inexplicabil si incontrolabil. Seismologii de la Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP) vor comunica rezultatele la finalul a doua saptamani de masuratori, iar guvernul asteapta scenariile tehnice ale specialistilor: Ceea ce se poate face este monitorizarea permanenta, elaborarea unor scenarii tehnice privind cauza - este vorba de ultimele inundatii, cresterea .

INFP: 217 cutremure, in doua saptamani. Exista vreo legatura intre seismele din Galati si cele din Vrancea?

Un numar de 217 de cutremure, in doua saptamani, in Galati. Numarul lor a fost anuntat duminica seara, de cercetatorul Mihai Diaconescu, de la INFP, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Mihai.

Cauze naturale pentru cutremurele din Galati. ...

Trimisi in zona comunei Izvoarele pentru a gasi explicatii pentru seria de cutremure care a bagat populatia in sperieti, seismologii de la Bucuresti au venit azi cu primele concluzii ale cercetarilor lor. Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in altele, iar fenomenul nu poate fi oprit, arata expertii prezenti in zona pentru .

O situatie asemanatoare celei din Galati a iNGROZIT Spania. 300 de cutremure in 30 de zile au avut loc in Delta Ebrului

O situatie asemanatoare cu cea de la Galati a ingrozit Spania, unde mai multe seisme au provocat neliniste in randul autoritatilor locale si locuitorilor din Delta Ebrului. Acestea au avut loc in.

Ponta, despre seismele din Galati: Monitorizam, dar nu exista un precedent in Romania

Premierul Ponta, a declarat, joi, ca seismele din zona Galati sunt monitorizate cu toti specialistii aflati la dispozitie, iar Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )