Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statuia lui Eminescu din Galati a fost vandalizata

Antena3 Antena3,
Statuia lui Eminescu din Galati a fost vandalizata

Statuia lui Eminescu din Galati, prima construita in Romania, in urma cu 100 de ani, a fost din nou vandalizata. Doi tineri au rupt mana muzei de pe bustul poetului. Atacul a fost surprins pe o camera de. continuă pe Antena3

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Fenomenele stranii din Galati, provocate de vasluieni! Au sapat pe sub pamant ca sa ajunga la crame

12 lucruri despre efectele vijeliei in RomaniaS-au intors din vacanta studentii de la Politehnica! Traficul site-urilor porno a explodatVijelia a smuls sute de oglinzi retrovizoare si casetofoane de masini in zona Garii de NordFenomenele stranii din Galati, provocate de vasluieni! Au sapat pe sub pamant ca sa ajunga la crameFoto! O pictura rupestra din pestera Polovragi ar putea fi prima aparitie media a Loredanei Groza.

Dupa 37 de cutremure, localnicii din Galati nu mai pot bea apa din fantani

Localnicii din comuna Izvoarele, din Galati, nu mai pot bea apa din fantani. Dupa numeroasele cutremure din ultimele zile, apa a devenit albicioasa si are un miros intepator. Inspectorii Directiei Sanitar.

Documentul care dezvaluie cauza celor 87 de cutremure din Galati, prezentat la Sinteza zilei

Documentul care dezvaluie cauza celor 87 de cutremure din judetul Galati a fost prezentat si dezbatut de seimologi, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Raportul, realizat de Institutului National.

O situatie asemanatoare celei din Galati a iNGROZIT Spania. 300 de cutremure in 30 de zile au avut loc in Delta Ebrului

O situatie asemanatoare cu cea de la Galati a ingrozit Spania, unde mai multe seisme au provocat neliniste in randul autoritatilor locale si locuitorilor din Delta Ebrului. Acestea au avut loc in.

Cauza cutremurelor din Galati, o nebuloasa pentru autoritati

In timp ce populatia din localitatile galatene Schela si Izvoarele traieste de cateva zile cu frica-n san din cauza cutremurelor repetate, autoritatile, pornind de la administratia locala pana la oficialii din Guvern, ridica din umeri cand sunt intrebati despre ceea ce se petrece in zona.

Autoritatile invinse de cutremurele ciudate din Galati.

Seria nesfarsita de cutremure resimtite numai in satul Izvoarele, din comuna galateana Slobozia Conachi, pare un fenomen inexplicabil si incontrolabil. Seismologii de la Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP) vor comunica rezultatele la finalul a doua saptamani de masuratori, iar guvernul asteapta scenariile tehnice ale specialistilor: Ceea ce se poate face este monitorizarea permanenta, elaborarea unor scenarii tehnice privind cauza - este vorba de ultimele inundatii, cresterea .

Ponta, despre seismele din Galati: Monitorizam, dar nu exista un precedent in Romania

Premierul Ponta, a declarat, joi, ca seismele din zona Galati sunt monitorizate cu toti specialistii aflati la dispozitie, iar Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )