Libnet.ro
UNICEF

05:45

Special B1. Radu Buzaianu, despre aglomeratia de pe Valea Prahovei: Mie imi suna a experiment - cati romani incap intr-o vale(VIDEO)

B1 B1,
Special B1. Radu Buzaianu, despre aglomeratia de pe Valea Prahovei: Mie imi suna a experiment - cati romani incap intr-o vale(VIDEO)

Radu Buzaianu a vorbit in editia de marti a emisiunii Special B1 despre aglomeratia care se produce pe Valea Prahovei in fiecare weekend sau de fiecare data cand romanii sunt i. continuă pe B1

Special B1 cu Radu Buzaianu: Despre talentul politicienilor iesiti din puscarii de a pretinde umanitate din partea oamenilor pe care pana atunci i-au sfidat (VIDEO)

Radu Buzaianu a vorbit in editia de duminica a Special B1 despre nerusinarea politicienilor care ies din puscarii de a cere romanilor un soi de umanitate, asta dupa ce pana atunci.

Special B1 cu Radu Buzaianu: Genial de romanesc! Cand e sa pice, pica oricum (VIDEO)

Radu Buzaianu a vorbit in editia de luni a emisiunii Special B1 despre un incident care a avut loc la un balci din Giurgiu. Totul s-a petrecut aproape de miezul noptii. Doi liceeni a.

Traficul rutier incepe din nou sa se aglomereze pe Valea Prahovei

Traficul rutier incepe sa se aglomereze din nou, duminica, pe Valea Prahovei, atat pe sensul de urcare, in special la Comarnic, dar si la coborare, spre Busteni.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )