Libnet.ro
UNICEF

19:15

Specialistii IT, greu de recrutat: Peste jumatate dintre companii au avut probleme in a ocupa joburile vacante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Specialistii IT, greu de recrutat: Peste jumatate dintre companii au avut probleme in a ocupa joburile vacante

Deficitul de specialisti IT este resimtit de angajatorii din toate tarile membre UE. Cele mai mari dificultati in recrutare le au companiile din Cehia si Austria, potrivit datelor Eurostat. In Romania, mai putin de jumatate dintre angajatori au avut. continuă pe Wall-Street Ro

Peste jumatate dintre angajatorii romani sunt dispusi sa aduca forta de munca din strainatate

Angajatorii romani au dificultati tot mai mari in a gasi forta de munca specializata. Pentru multi dintre ei, solutia salvatoare, pe termen mediu si lung, este importul de forta de munca. Potrivit unui studiu, 6 din 10 oameni de afaceri din Romania ar.

Rezultate Simulare BAC 2019. Peste 40% dintre elevii de clasa a XII-a au promovat examenul

Rezultate Simulare BAC 2019. Mai putin de jumatate dintre elevii de clasa a XII-a si doar 31,86% dintre elevii de clasa a XI-a au obtinut cel putin media 6 la simularea bacalaureatului 2019. Rezultatele de la Ministerul Educatiei arata ca rata cumulata de promovare clasa a XI-a si clasa a XII-a) de 36,88%, in crestere cu 0,36% fata de anul trecut 36,52%).

Sondaj-bomba. Peste 80% dintre romani considera ca in Justitie s-au produs abuzuri

Peste 80% dintre romani considera ca in Justitie s-au produs abuzuri. Este concluzia unui sondaj Curs, realizat luna trecuta, la nivel national. La intrebarea Sunteti de acord cu afirmatia ca in.

O noua ordonanta controversata: Guvernul vrea sa stearga datoriile la Fisc ale companiilor din energie/ Una dintre companii a primit deja un ajutor de stat ilegal

Datoriile la bugetul de stat ale companiilor din energie vor fi sterse, potrivit unui proiect de OUG pus in dezbatere publica de Ministerul Energiei. Acesta prevede ca vor fi stinse creantele fiscale administrate de Ministerul Finantelor prin ANAF prin trecerea acelor companii in proprietatea publica a statului si in administrarea Ministerului Energiei. Una dintre societati ar fi Complexul Energetic Hunedoara, care la sfarsitul anului trecut avea datorii la bugetul de stat de circa 268 milioane de lei.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )