Libnet.ro
UNICEF

07:15

Spital din Iasi, partener oficial al celui mai mare studiu privind efectele pandemiei de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Spital din Iasi, partener oficial al celui mai mare studiu privind efectele pandemiei de Covid-19

Un spital din municipiul Iasi este partener oficial al celui mai mare studiu privid efectele pandemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut de conducerea unitatii medicale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Rafael Nadal a fost desemnat cel mai mare sportiv spaniol al tuturor timpurilor

Superstarul spaniol a stabilit numeroase recorduri in cariera sa de exceptie. Acestea i-au permis sa intre in cursa pentru desemnarea celui mai mare atlet spaniol al tuturor timpurilor. Pentru multi nu a fost o surpriza ca i-a fost acordat acest titlu dupa un sondaj efectuat de ziarul de sport spaniol Marca.

Coronavirus in lume: Spitalele din cel mai mare oras al Braziliei, aproape de colaps

Primarul celui mai mare oras din Brazilia, Sao Paulo, a spus ca sistemul de sanatate ar putea sa se prabuseasca din pricina cererilor mari pentru paturi in lupta impotriva Covid-19, relateaza BBC.

Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iasi: Draga mama, sunt in Rai acum

Un mesaj anti-avort a fost publicat luni pe pagina de Facebook a Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Cuza Voda din Iasi. Ulterior postatea, intitulata Scrisoarea unei fetite avortate, a fost stearsa.

Regulile pentru saloane de coafor, publicate in Monitorul Oficial. Clientii cu temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius nu vor fi lasati sa intre

Autoritatile au publicat in Monitorul Oficial regulile oficiale care trebuie respectate pe perioada starii de alerta coronavirus COVID-19 de catre frizerii, saloane de coafor si de ingrijire personala. Potrivit normelor, clientii care au temperatura corporala mai mare de 37,3 grade Celsius nu vor fi primiti in incinte, ia angajatii trebuie sa poarte in permanenta echipamente de protectie.

Cel mai mare spital din Baragan, in criza de medici. Cat ajunge sa castige lunar un anestezist la Calarasi

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi are mare nevoie de ajutor. Desi este cea mai mare unitate medicala din Baragan, la 130 km de Bucuresti si 140 km de Constanta, cu conexiune rapida la autostrada A2, in prezent are un singur medic anestezist.

MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

In contextul Pandemiei de COVID-19, Metropolitan Museum of Art a hotarat anularea editiei din acest an a mult asteptatei MET Gala. Iata cele mai WOW aparitii de pana acum! .

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi anunta o modificare a profilului pacientului de COVID-19

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, sustine ca se observa o schimbare a profilului pacientului de COVID-19, in prezent inregistrandu-se forme medii ale bolii, dupa ce pana acum au predominat cazurile usoare.

Coronavirus: Suedia a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai relaxata pentru combaterea pandemiei de coronavirus decat majoritatea tarilor europene, a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese de COVID-19 pe cap de locuitor din Europa, relateaza Reuters. Numarul mare de decese din Suedia - o surpriza, sustine epidemiologul-sef al tarii.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )