Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalele din Ialomita incheie anul 2014 pe plus. Sanatate de 3,4 milioane de lei in luna decembrie

Adevărul Adevărul,
Spitalele din Ialomita incheie anul 2014 pe plus. Sanatate de 3,4 milioane de lei in luna decembrie

Temerile directorilor de spitale ca vor ramane fara fonduri la sfirsit de an sunt risipite de oficialii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Ialomita. Asa se face ca cele 4 unitati medicale din judet vor beneficia de 3,4 milioane lei pentru a-si putea desfasura activitatea si in luna decembrie. continuă pe Adevărul

RETROSPECTIVA |Anul 2014, reflectat pe prima pagina a ziarului Adevarul

O privire inapoi in arhiva din acest an a ziarului Adevarul reprezinta un argument pentru ideea de presa tiparita. Puterea pe care o emana un mesaj de prima pagina este o reteta pe care internetul nu a gasit-o inca. Iar anul capata sens atunci cand il revezi fila cu fila, pe hartia de ziar.

Topul celor mai vizionate filme in Romania in anul 2014: Lupul de pe Wall Street conduce clasamentul

Cel mai vizionat film al anului din Romania este Lupul de pe Wallstreet. Aproape 300. 000 de romani au facut coada la cinema pentru a il vedea. Iar la distanta mica pe locul doi se afla pelicula Interstellar,.

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i.

Bogdan Stancu incheie anul cu gol. A marcat in poarta lui Galatasaray

Bogdan Stancu a incheiat un an bun pentru el, marcand golul lui Genclerbirligi, in meciul terminat pe teren propriu, scor 1-1, cu Galatasaray.

Agentia Medico-Jobs cauta medici pentru spitalele din Europa si nu numai...

Medicii care lucreaza in spitalele din Romania sunt afectati de ani buni de faptul ca nu li se maresc salariile si se expun zi de zi riscului de a fi acuzati de luare de mita si ulterior condamnati si arestati, nu au conditii optime pentru a-si desfasura activitatea in spitale si se confrunta cu tot felul de blocaje la nivel logistic, lucru ce ii face sa isi caute un loc de munca in spitalele din vestul Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )