Libnet.ro
UNICEF

07:45

Spitalele din Oradea, dotate cu cea mai buna aparatura din Romania

Adevărul Adevărul,
Spitalele din Oradea, dotate cu cea mai buna aparatura din Romania

Spitalele din Oradea beneficiaza de cele mai bune dotari din tara, dotari care se realizeaza atat din fonduri europene cat si din bugetul local. Asta sustine Ilie Bolojan, primarul Oradei. continuă pe Adevărul

Focal cea mai utila aplicatie foto Android vine doar cu CyanogenMod [VIDEO]

Functii avansate, o interfata intuitiva si o performanta ridicata sunt doar cateva elemente care atrag atentia asupra Cyanogenmod Focal. Fotografia cu smartphone-ul nu mai este de mult timp o raritate, ci o realitate care ne inconjoara peste tot. In continuare cele mai multe fotografii urcate pe Flickr sunt realizate cu un iPhone, insa nu pentru pentru ca ar avea cea mai buna camera, ci pentru ca aceasta este camera pe care o ai cu tine in permanenta. Senzorii foto la .

Politia din Italia a organizat cea mai mare operatiune impotriva mafiei: peste 100 de infractori arestati

Aproximativ 50 de oameni, printre care se numara politicieni si avocati, au fost arestati la Roma intr-o misiune a politiei locale, descrisa drept cea mai complexa operatiune impotriva mafiei din capitala Italiei, potrivit autoritatilor locale.

Politia din Italia a organizat cea mai mare operatiune impotriva mafiei: peste 100 de suspecti arestati

Aproximativ 50 de oameni, printre care se numara politicieni si avocati, au fost arestati la Roma intr-o misiune a politiei locale, descrisa drept cea mai complexa operatiune impotriva mafiei din capitala Italiei, potrivit autoritatilor locale.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

FOTOGALERIE S-a deschis cea mai moderna piscina din Targu Jiu

Cea mai moderna piscina din municipiul Targu Jiu a fost inaugurata oficial astazi. Complexul de agrement se afla pe insulita de pe Jiu. Panglica inaugurala a taiata de autoritatile locale si de Calin Lemnaru, investitorul care a amenajat piscina.

Luni este cea mai fierbinte zi a verii

Meteorologii spun ca astazi va fi cea mai fierbinte zi a acestei veri, cu maxime ce se vor situa in jurul valorii de 37 de grade in majoritatea regiunilor, scrie Adevarul .

Europa trimite caniculasi in Romania. Astazi este cea mai fierbinte zi a verii

Meteorologii spun ca astazi va fi cea mai fierbinte zi a acestei veri, cu maxime ce se vor situa in jurul valorii de 37 de grade in majoritatea regiunilor.

Bruneta a devenit cea mai cunoscuta femeie din oras. Ce facea in timpul programului, la SERVICIU

Sute de oameni au privit, fara voia lor, o partida incinsa de amor, chiar intr-o cladire de birouri, din centrul orasului Nottingham. Bruneta, care a devenit in scurt timp cea mai dorita femeie din oras, era.

Astazi sunt anuntate 50 de grade Celsius la soare. Este cea mai calduroasa zi din an. Vezi din INFOGRAFIC cum sa te aperi de canicula

Pregatiti umbrelele de soare si sticlele de apa rece! Astazi va fi cea mai calduroasa zi din an, de pana acum. E cod galben de canicula in jumatate de tara si portocaliu in mai multe judete si in.

Cea mai adanca pestera si a treia ca lungime din tara, deschisa pentru prima data publicului

Dupa ce inca de cand a fost descoperita in 1955 Pestera Tausoarelor nu a fost deschisa publicului, in curand cea mai adanca pestera si a treia ca lungime din tara va putea fi vizitata fara vreo aprobare speciala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )