Libnet.ro
UNICEF

22:15

Spitalele romanesti din topul rusinii, pentru care nu conteaza satisfactia pacientului: Spitalul Judetean Craiova, Spitalul din Targu Jiu si Spitalul Floreasca ocupa primele 3 locuri

Hotnews Hotnews,
 Spitalele romanesti din topul rusinii, pentru care nu conteaza satisfactia pacientului: Spitalul Judetean Craiova, Spitalul din Targu Jiu si Spitalul Floreasca ocupa primele 3 locuri

Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, Spitalul Judetean Targu Jiu si Spitalul Floreasca din Bucuresti ocupa primele 3 locuri intr-un top al rusinii realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Sunt spitalele romanesti pentru care gradul de satisfactie al pacientilor nu conteaza - sub 0,1% dintre pacientii lor au completat la externare chestionare de feedback, cu toate ca legea prevede acest lucru inca din anul 2016. Peste 6. 000 de romani spun ca li s-au solicitat bani sau atentii de catre medici sau asistente in anul 2019, iar unul din 5 pacienti internat intr-un spital romanesc a fost nevoit sa isi cumpere cu bani din buzunar materiale sau medicamente pe parcursul internarii. continuă pe Hotnews

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, astazi, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state.

Gabriela Firea a dezvaluit adevaratul motiv pentru care vrea din nou sa candideze

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat la Antena 3 care este adevaratul motiv pentru care vrea sa candideze din nou la alegerile locale din acest an. Edilul sustine ca in primul rand vrea sa isi continue proiectul.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se renunta la izolare si carantina la sosirea in Romania: Anuntul Comitetulul National pentru Situatii de Urgenta

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, luni, o noua lista a tarilor exceptat de la masura izolarii sau carantinei, in contextul pandemiei de coronavirus. Este vorba despre 32 de state membre.

Orange, amenda uriasa: motivul pentru care operatorul a fost sanctionat de ANCOM

Orange a primit o amenda uriasa pentru un incident care te-a lasat fara semnal. Problemele de atunci au fost acum sanctionat de ANCOM. Orange, cel mai mare operator local de comunicatii.

A sunat la 112, speriat ca sotia lui a disparut. Motivul pentru care a inceput sa rada cand au gasit-o politistii

Descoperire incredibila dupa ce un barbat din Suceava a sunat la 112 speriat ca sotia lui a disparut de acasa. Politistii au intervenit imediat, au mers in gospodaria barbatului si au inceput verificarile.

Motivul pentru care romanii nu mai poarta masca de protectie. Ce vor acestia de la autoritati

Tinerii petrecareti din Centrul Vechi al Capitalei nu poarta masca, desialeile devin aglomerate. Unii spun ca nu sunt obligati de lege si ca nu mai cred in coronavirus, in timp ce altii recunosc ca este gresit ceea ce fac si marturisesc ca ar purta daca amenzile ar fi mai mari.

Ion Cristoiu, teorie exploziva: Motivul pentru care Guvernul PNL vrea sa intretina atmosfera de panica in Romania

Ion Cristoiu afirma ca exista o legatura intre revenirea pandemiei si organizarea congresului PSD. Potrivit jurnalistului, atmosfera de panica pe care o creeaza Guvernul PNL ar putea sa-i convinga pe liderii partidului sa tina congresul online, asa cum vrea Ciolacu.

Un deputat din Republica Moldova despre care se credea ca este rapit si sechestrat, gasit in siguranta la Iasi de politistii romani. Politicianul spune ca nu cunoaste persoana care ar fi facut sesizarea

Deputatul din Republica Moldova, Stefan Gatcan, despre care se credea ca a fost rapit si sechestrat, a fost gasit in siguranta de Politia Romana pe raza judetului Iasi. Deputatul a respins toate.

CORONAVIRUS |Germania: Cainii din armata, antrenati pentru a detecta persoanele testate pozitiv

Armata germana, in cooperare cu Universitatea de Medicina Veterinara din Hanovra, lucreaza la antrenarea diferitelor rase de caini pentru a detecta persoanele testate pozitiv pentru pandemia de.

Compania de transport public din Berlin, solutie pentru purtatul mastii: nu folositi deodorant

Compania de transport public in comun din Berlin ii incurajeaza pe cetateni sa nu mai foloseasca deodorant, astfel incat calatorii vor fi obligati sa poarte masca in mod corespunzator, pentru a se apara de mirosuri, daca de coronavirus nu le este asa teama, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )