Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania de transport public din Berlin, solutie pentru purtatul mastii: nu folositi deodorant

Hotnews Hotnews,
 Compania de transport public din Berlin, solutie pentru purtatul mastii: nu folositi deodorant

Compania de transport public in comun din Berlin ii incurajeaza pe cetateni sa nu mai foloseasca deodorant, astfel incat calatorii vor fi obligati sa poarte masca in mod corespunzator, pentru a se apara de mirosuri, daca de coronavirus nu le este asa teama, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Prima avertizare cod galben de canicula din aceasta vara, pentru Capitala si jumatate dintre judetele tarii in vestul tarii, vor fi ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis prima avertizare cod galben de canicula din aceasta vara, pentru sudul si estul tarii, unde joi si vineri temperaturile vor atinge 37 de grade. De asemenea, mai multe judete din vestul tarii sunt vizate de atentionari de ploi torentiale si vijelii.

Compania energetica ungara MVM tinteste Romania pentru extinderea activitatii

Compania energetica controlata de statul ungar MVM Zrt. analizeaza mai multe achizitii in statele din regiune, printre care si Romania, a declarat directorul general Gyorgy Kobor intr-un interviu acordat Bloomberg, potrivit Agerpres. Gyorgy Kobor nu a dorit sa comenteze informatiile potrivit carora MVM se numara printre firmele care au facut oferte pentru activele din Romania are grupului ceh CEZ.

VIDEO Sofer de autobuz din Bacau, incatusat pentru ca nu avea masca de politisti locali, si ei fara masca

Un sofer de autobuz din Bacau a fost incatusat joi de agentii Politiei Locale, pentru ca nu purta masca. Unul dintre politistii care l-au imobilizat nu avea nici el masca, scrie Ziarul de Bacau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )