Libnet.ro
UNICEF

20:45

Spitalul Coltea din Capitala a devenit a patra unitate din Romania pentru transplant medular.

România Liberă România Liberă,
Spitalul Coltea din Capitala a devenit a patra unitate din Romania pentru transplant medular.

Spitalul bucurestean Coltea a devenit, in decembrie, a patra unitate sanitara din Romania in care se face transplant medular, informeaza Mediafax. Medicii de la Spitalul Clinic Coltea au realizat, in prima decada a lunii decembrie, primul autotransplant de celule stem hematopoietice, unui pacient in varsta de 56 ani care avea mielom multiplu, boala pentru care acest tip de terapie reprezinta o modalitate de tratament standard de obtinere a remisiunii, a explicat managerul unitatii sanitare, . continuă pe România Liberă

Spitalul Coltea din Capitala, a patra unitate din Romania pentru transplant medular

Spitalul Coltea din Bucuresti a devenit in luna decembrie a patra unitate sanitara din Romania in care se face transplant medular, odata cu realizarea primului autotransplant de celule stem hematopoietice unui pacient cu mielom multiplu, pentru care aceasta era singura sansa de supravietuire.

Dincolo de Stiri. Raed Arafat, despre spitalul groazei din Ploiesti

Doctorul Raed Arafat a fost invitatul Cristinei Topescu in emisiunea Dincolo de Stiri si a explicat, in contextul discutiei despre spitalul groazei din Ploiesti, ca Romania a mai trecut printr-un episod asem.

Incendiu puternic in cartierul Bucurestii Noi din Capitala: Doua case si o anexa, cuprinse de flacari (VIDEO)

Incendiu puternic in cartierul Bucurestii Noi din Capitala. Doua case si o anexa au luat foc iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apa si spuma. O femeie a facut atac de panica. Flacarile.

Realizatorul TV Titus Munteanu a fost inmormantat la cimitirul Bellu din Capitala

Realizatorul TV Titus Munteanu a fost inmormantat, sambata, la cimitirul Bellu din Capitala, in jurul orei 14. 00, in prezenta familiei, dar si a prietenilor, a oamenilor pe care i-a format si a unora dintre.

Concert Taxi in club HangOver din Capitala.

Trupa TAXI va sustine pe 26 decembrie un concert special de sarbatori in clubul HangOver, din Capitala. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu invita fanii trupei in clubul HangOver unde vor rasuna hituri precum Cele doua cuvinte, Esti iubibila, Mi-e dor si doare, Subtitrarea la romani, Te vad in toate femeile. Citeste si: VIDEO. Taxi si Mihaela Radulescu lupta impotriva violentei asupra femeilor In fiecare joi, in .

Protest in fata Ateneului Roman: Angajatii Filarmonicii din Capitala isi cer drepturile salariale

Peste 60 de angajati ai Filarmonicii George Enescu din Capitala protesteaza, vineri, in fata Ateneului Roman, acestia cerand conducerii filarmonicii sa respecte hotararile judecatoresti prin care le-au fost acordate drepturi salariale pentru perioada in care le-a fost micsorat venitul cu 30%, informeaza Mediafax.

Angajatii Filarmonicii protesteaza in fata Ateneului din Capitala.

Peste 60 de angajati ai Filarmonicii George Enescu din Capitala protesteaza, vineri, in fata Ateneului Roman, pentru a-si cere drepturile salariale, informeaza Mediafax. Nu se respecta hotararile judecatoresti. Nu cerem o marire de salariu, cerem doar recunoasterea drepturilor noastre. Nu cerem mai multi bani, ci doar banii pe care ii meritam, a declarat liderul sindicatului Filarmonicii George Enescu din Bucuresti, Constantin Bogdan. Acesta a precizat ca a avut loc o discutie cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )