Libnet.ro
UNICEF

07:00

Spitalul Judetean primeste bani pentru angiograf

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean primeste bani pentru angiograf

In sedinta de Guvern de astazi a fost aprobata alocarea sumei necesare pentru dotarea cu angiograf a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, Este vorba de 3. 000 de lei, bani cu ajitorul carora va fi achitizionat aparatul solicitat Ministerului Sanatatii. continuă pe Adevărul

Concurenta mare pentru cele 70 de posturi scoase la concurs de Spitalul Judetean Buzau

La Spitalul Judetean de Urgenta Buzau este concurenta mare pentru posturile scoase la concurs. Dovada este numarul mare de candidati care vor sa participe la concursul care va fi organizat, luna viitoare, de catre cea mai mare unitate spitaliceasca din judet.

Peste 150 de cadre medicale au dat in judecata Spitalul Judetean Vaslui

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui a fost chemat din nou in instanta, de peste 150 de cadre medii si auxiliare din sectiile de psihiatrie si pneumologie, precum si din compartimentul de anatomie patologica, din cauza taierii sporurilor.

La Spitalul Judetean Botosani pacientii stau la coada pentru a fi operati. Medicii se plang ca au la dispozitie prea putine sali de operatie

Chirurgii de la cel mai mare spital din Botosani se plang ca nu prea putine sali de operatie. Numarul mare de pacienti ii face sa stea mult peste orele de program. in primul rand aceasta situatie ii afecteaza pe pacienti. Acestia sunt nevoiti sa astepte la rand pentru o operatie, iar cand ajung in blocul operator este posibil ca interventia sa fie facuta de un medic deja extenuat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )