Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani pentru salarii in decembrie. in salile de operatie NU mai exista Betadina pentru dezinfectarea plagilor

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani pentru salarii in decembrie. in salile de operatie NU mai exista Betadina pentru dezinfectarea plagilor

Deputatul Emanuel Ungureanu atrage atentia asupra faptului ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani nici macar pentru salarii in luna Decembrie. El a publicat un document intern in care directorul unitatii le cere medicilor sa faca economii. Nu este prima data cand suntem in aceasta situatie, raspund oficialii spitalulul, care arata ca s-a achizitionat Betadina in ultimele 3 luni. continuă pe Adevărul

VIDEO Victor Costache a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Promite ca se va lupta sa obtina mai multi bani pentru sanatate si va verifica stadiul spitalelor regionale

Sanatatea este un domeniu de interes national, intr-o situatie vesnic precara, si reprezinta un domeniu prioritar pentru Guvernul Orban, a afirmat, joi dimineata, in prima sa conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, Victor Costache, noul ministru. El a anuntat ca una dintre prioritatile sale este organizarea examenului de rezidentiat pe 8 decembrie. Victor Costache promite ca se va lupta pentru a obtine mai multi bani pentru sanatate, iar unul dintre primele lucruri pe care le va face in calitate de ministru va fi sa verifice care este stadiul spitalelor regionale.

Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Asistentele si infirmierele se plang de frig si lipsa banilor (VIDEO)

Tot lipsa banilor a scos in strada mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Chiar in acest moment are loc un protest spontan, asistente si infirmiere se plang de frig si lipsa banilor. Acestia.

Bolnavii de la Spitalul Judetean Mehedinti stau in frig

Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicala din judetul Mehedinti, nu are caldura. Cu doua zile inainte de inceperea furnizarii agentului termic, spitalul s-a apucat de reparatii in interiorul cladirii.

Jurnalisti, dati afara din Spitalul judetean Gorj, la ordinul managerului. Jurnalist: Un tanar chirurg si-a facut cheful de ziua lui de nastere in blocul operator Manager: Este o campanie de denigrare a imaginii spitalului (VIDEO)

Incident grav la Spitalul judetean Gorj. Mai multi jurnalisti au fost dati afara cu forta din spital, la ordinul managerului institutiei. Totul s-a intamplat in timp ce reprezentantii presei documentau un.

Dupa scandalul cu Floarea Leonida, o alta gimnasta recunoaste ca a primit bani pentru amor. O oferta de nerefuzat!

Dupa scandalul cu Floarea Leonida, o alta gimnasta recunoaste ca a primit bani pentru amor. Este vorba despre despre Verona van de Leur, care la varsta de 33 de ani a dezvaluit in autobiografia Simply Verona ca a intrat la un moment dat in industria filmelor pentru adulti, intrucat oferta pe care a primit-o la .

Ela Craciun face cea mai mare petrecere pentru baietelul ei. Tort de 2 metri si intrare libera!

Ela Craciun pregateste o petrecere mai putin obisnuita. Vedeta isi aniverseaza baietelul, pe Nicholas, care a implinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat si mamicile din comunitatea sa online, alaturi de copiii lor.

Ajutor de urgenta pentru 29 de comune galatene. Nu mai aveau bani nici macar pentru plata utilitatilor scolilor

Banii au fost alocati din fondul de rezerva al Consiliului Judetean CJ) Galati, in urma unei sedinte extraordinare din 5 noiembrie 2019. Primarii au solicitat respectivele fonduri dupa ce au ajuns la fundul sacului si nu mai puteau acoperi cheltuielile de stricta necesitate.

Spitalul Judetean Focsani, despre vizita electorala a Vioricai Dancila la unitatea medicala: Un simplu gest matern, de a lua un copil care plange in brate, nu trebuie sa umbreasca intreaga munca a unitatii sanitare

Conducerea Spitalului Judetean Focsani reactioneaza dupa ce Directia de Sanatate Publica Vrancea a deschis o ancheta in urma vizitei fostului premier Viorica Dancila si a fostului ministru al.

Corporate Report: Si Facebook a vrut sa cumpere Fitbit, dar Google a oferit mai multi bani; China ordona magazinelor online sa nu mai vanda tigari electronice; Delta Air Lines se poate retrage din cursa pentru achizitia Alitalia

Sub presiunea autoritatilor, Facebook tine de bani * Pentru a-i proteja pe adolescenti, China este dispusa sa sacrifice venituri la buget * Secatuita de lichiditati, Alitalia zboara spre Lufthansa.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )