Libnet.ro
UNICEF

10:00

Spitalul Judetean Focsani, despre vizita electorala a Vioricai Dancila la unitatea medicala: Un simplu gest matern, de a lua un copil care plange in brate, nu trebuie sa umbreasca intreaga munca a unitatii sanitare

B1 B1,
Spitalul Judetean Focsani, despre vizita electorala a Vioricai Dancila la unitatea medicala: Un simplu gest matern, de a lua un copil care plange in brate, nu trebuie sa umbreasca intreaga munca a unitatii sanitare

Conducerea Spitalului Judetean Focsani reactioneaza dupa ce Directia de Sanatate Publica Vrancea a deschis o ancheta in urma vizitei fostului premier Viorica Dancila si a fostului ministru al. continuă pe B1

Tatal unui bebelus de la Maternitatea Focsani, despre vizita Vioricai Dancila: Mamicile au primit paturi si perne noi, care au fost luate inapoi

Tatal unui bebelus nascut la Spitalul Judetean Sf. Pantelimon din Focsani, spital vizitat duminica de catre Viorica Dancila si Sorina Pintea, a postat pe Facebook, indignat, ce a urmat dupa vizita celor doua. Mamicile din spital au primit perne si paturi noi inainte de vizita, dar acestea au fost luate inapoi imediat dupa plecarea Vioricai Dancila si Sorinei Pintea.

Liderul PNL Vrancea cere MS ancheta la Spitalul Judetean Focsani

Presedintele PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, cere o ancheta a Ministerului Sanatatii la Spitalu.

DSP Vrancea, ancheta dupa vizita electorala a Vioricai Dancila la Spitalul judetean: Se verifica daca au fost respectate protocoalele de curatenie cand sefa PSD s-a fotografiat cu nou-nascutii in brate

Directia de Sanatate Publica Vrancea a inceput o ancheta in urma vizitei fostului premier Viorica Dancila si a fostului ministrul al Sanatatii, Sorina Pintea, la Spitalul Judetean Focsani, informeaza.

SJU FOCSANI : Consideram ca masurile de protectie luate in timpul vizitei Vioricai Dancila au fost cele corecte

Conducerea Spitalului Judetean Focsani sustine ca masurile de protectie luate in timpul vizitei facute de Viorica Dancila si Sorina Pintea in sectiile spitalului au fost cele corecte, data fiind durata foarte scurta a vizitei. Consideram ca un simplu gest matern, de a lua un copil care plange in brate, gest care nu are legatura cu actul medical, nu trebuie sa umbreasca intreaga munca a unitatii sanitare, spun reprezentantii SJU Focsani.

Situatie fara precedent: un ministru din fostul cabinet al Vioricai Dancila a fost laudat de presedintele Klaus Iohannis

Situatie fara precedent: un ministru din fostul cabinet al Vioricai Dancila a fost laudat de presedintele Klaus Iohannis si de premierul Ludovic Orban. Este vorba de Ana Birchall, fosta titluara de la Justi?.

Bolnavii de la Spitalul Judetean Mehedinti stau in frig

Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicala din judetul Mehedinti, nu are caldura. Cu doua zile inainte de inceperea furnizarii agentului termic, spitalul s-a apucat de reparatii in interiorul cladirii.

Jurnalisti, dati afara din Spitalul judetean Gorj, la ordinul managerului. Jurnalist: Un tanar chirurg si-a facut cheful de ziua lui de nastere in blocul operator Manager: Este o campanie de denigrare a imaginii spitalului (VIDEO)

Incident grav la Spitalul judetean Gorj. Mai multi jurnalisti au fost dati afara cu forta din spital, la ordinul managerului institutiei. Totul s-a intamplat in timp ce reprezentantii presei documentau un.

Imaginile care au starnit revolta. Dancila si Pintea tin in brate nou-nascuti la spitalul din Focsani: Parintii au fost de acord?

In cadrul unei vizite efectuate duminica la Spitalul Judetean Focsani, premierul demis Viorica Dancila si ministrul demis al Sanatatii Sorina Pintea au tinut in brate nou-nascuti din sectia de Neonatologie si Pediatrie.

FOTO Viorica Dancila si Sorina Pintea apar in poze tinand in brate nou nascuti la spitalul din Focsani

Premierul demis Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, si ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea apar in fotografii in sectia de Neonatologie si Pediatrie ale Spitalului Judetean Sf Pantelimon Focsani tinand in brate nou nascutii din sectie. Cele doua apar imbracate cu halat si papuci de unica folosinta, dar mai multi utilizatori de pe Facebook au criticat ca cele doua nu ar fi trebuit sa fie lasate sa ia in brate bebelusii dupa ce ar fi venit direct de pe strada.

VIDEO Cine este barbatul care i-a spus Vioricai Dancila ca este noua Regina Maria. Suma imensa pe care o castiga fara munca de la o regie a CJ Vrancea

Didi Bajenaru, avocat de profesie, a condus in ianuarie 2012 manifestatiile din Focsani pentru inlaturarea Guvernului Boc.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )