Libnet.ro
UNICEF

21:16

Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Asistentele si infirmierele se plang de frig si lipsa banilor (VIDEO)

B1 B1,
Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Asistentele si infirmierele se plang de frig si lipsa banilor (VIDEO)

Tot lipsa banilor a scos in strada mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Chiar in acest moment are loc un protest spontan, asistente si infirmiere se plang de frig si lipsa banilor. Acestia. continuă pe B1

Spitalul Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani pentru salarii in decembrie. in salile de operatie NU mai exista Betadina pentru dezinfectarea plagilor

Deputatul Emanuel Ungureanu atrage atentia asupra faptului ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani nici macar pentru salarii in luna Decembrie. El a publicat un document intern in care directorul unitatii le cere medicilor sa faca economii. Nu este prima data cand suntem in aceasta situatie, raspund oficialii spitalulul, care arata ca s-a achizitionat Betadina in ultimele 3 luni.

SPITALUL REGIONAL DE URGENTA CRAIOVA: Guvernul urmeaza sa aprobe indicatorii tehnico-economici

Guvernul urmeaza sa adopte un proiect de hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii Spital regional de urgenta Craiova.

Spitalul regional din Craiova ar urma sa aiba 807 paturi, 19 sali de operatie, 7 etaje si heliport si va costa peste 600 de milioane de euro

Spitalul regional din Craiova ar urma sa aiba 807 paturi, 19 sali de operatie, 7 etaje si heliport, iar valoarea investitiei ar urma sa se ridice la peste 600 de milioane de euro. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobati luni, in ceea ce ar putea fi ultima sedinta a Guvernului Dancila.

Bolnavii de la Spitalul Judetean Mehedinti stau in frig

Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate medicala din judetul Mehedinti, nu are caldura. Cu doua zile inainte de inceperea furnizarii agentului termic, spitalul s-a apucat de reparatii in interiorul cladirii.

Jurnalisti, dati afara din Spitalul judetean Gorj, la ordinul managerului. Jurnalist: Un tanar chirurg si-a facut cheful de ziua lui de nastere in blocul operator Manager: Este o campanie de denigrare a imaginii spitalului (VIDEO)

Incident grav la Spitalul judetean Gorj. Mai multi jurnalisti au fost dati afara cu forta din spital, la ordinul managerului institutiei. Totul s-a intamplat in timp ce reprezentantii presei documentau un.

Scandal la usa managerului Spitalului de Urgenta din Craiova: Ati chemat paza ca sa ce? Ajunge cu sfidarea

Asistentele si infirmierele de la Spitalul de Urgenta din Craiova au declansat un protest spontan in fata unitatii sanitare, nemultumite ca nu au primit voucherele de vacanta in acest an. Ulterior, angajatii spitalului au reclamat ca in saloane este frig si ca de multe ori nu au medicamente pentru pacienti.

Protest spontan la un mare spital din Romania. Angajatii cer medicamente

Mai multi angajati ai Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Craiova au protestat, joi dimineata, in fata sediului unitatii medicale, in semn de nemultumire fata de neacordarea voucherelor de.

Spitalul Judetean Focsani, despre vizita electorala a Vioricai Dancila la unitatea medicala: Un simplu gest matern, de a lua un copil care plange in brate, nu trebuie sa umbreasca intreaga munca a unitatii sanitare

Conducerea Spitalului Judetean Focsani reactioneaza dupa ce Directia de Sanatate Publica Vrancea a deschis o ancheta in urma vizitei fostului premier Viorica Dancila si a fostului ministru al.

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )