Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sport Report: Echipa primei jumatati a sezonului n Premier League, n viziunea celor de la Goal.com

Hotnews Hotnews,
 Sport Report: Echipa primei jumatati a sezonului n Premier League, n viziunea celor de la Goal.com

Incheiem anul 2018 cu un Top mai asezat, in sensul ca este o selectionata a Ligii asezata pe posturile obisnuite ale jucatorilor. Bineinteles ca peste cateva zile vor continua clasamentele diferitelor publicatii si vor fi urmate si de cele oficiale, ale profesionistilor de pe teren. Vi le vom prezenta de cum vor fi publice. Pana atunci, echipa sportivilor de la HotNews va ureaza sa traiti pana cand Liga 1 va ajunge la nivelul lui Premier League, iar pana atunci sa va bucurati in sanatate si prosperitate de cel mai pasionant campionat de fotbal al lumii!. continuă pe Hotnews

Sport Report: Echipa primei jumatati a sezonului n Premier League, n vizunea celor de la Goal.com

Incheiem anul 2018 cu un Top mai asezat, in sensul ca este o selectionata a Ligii asezata pe posturile obisnuite ale jucatorilor. Bineinteles ca peste cateva zile vor continua clasamentele diferitelor publicatii si vor fi urmate si de cele oficiale, ale profesionistilor de pe teren. Vi le vom prezenta de cum vor fi publice. Pana atunci, echipa sportivilor de la HotNews va ureaza sa traiti pana cand Liga 1 va ajunge la nivelul lui Premier League, iar pana atunci sa va bucurati in sanatate si prosperitate de cel mai pasionant campionat de fotbal al lumii!.

Premier League: Wolverhampton ntoarce pe final si cstiga, scor 3-1, mpotriva lui Tottenham

Wolverhampton continua sa impresioneze impotriva celor mai bune echipe din Anglia, dupa ce a castigat, scor 3-1, in deplasare, cu Tottenham, intr-un meci din etapa a 20-a din Premier League. Golurile oaspetilor au venit dupa minutul 70.

Liverpool - Arsenal, derby-ul finalului de an in Premier League

Ultima etapa din 2018 programeaza in Premier League un duel de gala intre Liverpool, liderul la zi, si Arsenal, o echipa indoliata de disparitia fostului presedintele.

VIDEO Premier League: Victorii pentru Leicester, Arsenal si Tottenham

Etapa a 21-a din Premier League a debutat in chiar prima zi a anului 2019. Leicester, Arsenal si Tottenham au obtinut toate punctele in meciurile cu Everton, Fulham, respectiv Cardiff.

Susanna Dinnage, presedinta postului TV Animal Planet, a refuzat postul de director general al Premier League

Susanna Dinnage, presedinta postului TV Animal Planet, a refuzat postul de director general al Premier League, ea fiind desemnata in noiembrie prima femeie care ocupa aceasta functie in campionatul Angliei.

Arsenal Fulham, meciul inceputului de an in Premier League

Englezii sunt cei mai grabiti cand vine vorba de fotbal si, in continuarea traditiei, Premier League programeaza trei meciuri in prima zi din noul an 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )