Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sportul din banii publici: Mai multe nume grele, acuzate ca ar fi efectuat plati nelegale catre diverse echipe - Nicusor Constantinescu, ultimul pe lista

Hotnews Hotnews,
 Sportul din banii publici: Mai multe nume grele, acuzate ca ar fi efectuat plati nelegale catre diverse echipe - Nicusor Constantinescu, ultimul pe lista

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este ultimul nume important care este acuzat ca ar fi efectuat plati nelegale catre sport. Sportul a devenit o metoda buna de a justifica cum se cheltuiesc banii publici. continuă pe Hotnews

Primarul din Slobozia, suspectat ca face parte dintr-o grupare specializata in santaj si camatarie: Primaria din oras si mai multe locuinte, perchezitionate

Politistii fac 10 perchezitii marti dimineata in orasul Slobozia, la Primaria Slobozia si la locuintele mai multor persoane suspectate de comiterea infractiunilor de santaj, camatarie, fals, uz de fals.

Inspectorii scolari verifica trei scoli din Bucuresti, dupa mai multe sesizari privind colectarea de bani

Verificari de amploare la scolile si gradinitele din Capitala, dupa valul de plangeri depuse de parinti pentru ca li s-au cerut bani si produse pentru dotarea unitatilor de invatamant.

Incendiu la mai multe magazine in Capitala

Un incendiu a izbucnit joi seara afectand mai multe magazine pe Intrarea Mistretului, sector 5, in zona Prelungirea Ghencea, a declarat pentru Agerpres Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Putin spera la mai multe relatii de cooperare cu Romania

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, astazi, ca spera la mai multe legaturi de cooperare cu Romania, transmite agentia Itar-Tass.

Mai multe focuri de arma au fost trase de jandarmi pentru a opri hotii de fier vechi. Fortele de ordine au fost atacate cu obiecte contondente

Mai multe focuri de arma au fost trase de agentii de la Jandarmerie. Acestia au incercat sa opreasca mai multi barbati care furau fier vechi. George Enache, purtator de cuvant al Jandermeriei Bucuresti a.

Perchezitii in Ploiesti, la traficanti de persoane. Mai multe minore, obligate sa se prostitueze

Procurorii de la DIICOT Ploiesti au descins miercuri dimineata la mai multe domicilii din cartierul Bereasca, in cautarea unor traficanti de persoane. Printre victimele retelei sunt si mai multe fete minore.

METEO Cod galben de vant si de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Meteorologii au emis miercuri mai multe avertizari de Cod galben de ceata pentru opt judete din tara, valabila si pentru A2 Bucuresti - Constanta. Mai mult, a fost emisa si o avertizare de vant. in zona Balea Lac zapada va fi viscolita.

Politistii au tras mai multe focuri de arma, pentru a opri un interlop ce gonea cu masina. Barbatul era beat si nu avea nici permis

Politistii locali dintr-o comuna argeseana au tras mai multe focuri de arma pentru a retine un barbat care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor. Soferul, membru al unui clan de camatari, avea.

Mai multe indicatoare care sa semnaleze prezenta cainilor fara stapan ar putea fi instalate in Timisoara

Mai multe indicatoare care sa semnaleze prezenta cainilor fara stapan ar putea fi instalate in zonele din Timisoara considerate periculoase din acest punct de vedere, a afirmat, marti, primarul Nicolae.

Perchezitii in Slobozia pentru camatarie si uz de fals: politistii au ridicat mai multe stampile de la Primarie

10 perchezitii sunt efectuate, in aceasta dimineata, de politistii Inspectoratului de Politie al judetului Ialomita, la locuintele mai multor persoane suspectate de comiterea infractiunilor de santaj, camatarie, fals, uz de fals si inselaciune. Una dintre perchezitii s-a facut la Primaria Slobozia de unde s-au ridicat mai multe stampile, despre care se presupune ca au fost folosite pe documente false pentru achizionarea masinilor de lux.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )