Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spune Alexandru Cordos despre acuzatiile aduse sotiei sale

România Liberă România Liberă,
Ce spune Alexandru Cordos despre acuzatiile aduse sotiei sale

Senatorul PSD Alexandru Cordos a declarat, joi, referitor la dosarul in care este anchetata sotia sa, Mihaela Cordos, ca are incredere in familia sa si considera ca justitia va dovedi ca acuzatiile nu sunt adevarate, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

DNA incepe urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos, a Mihaielei Cordos si a fiicei lor. Sotia parlamentarului ar fi cerut mita pentru a obtine posturi in institutii publice din Cluj

DNA a demarat urmarirea penala Senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta informeaza un comunicat de presa al Directiei.

Senatorul Alexandru Cordos, fiica si sotia sa, urmariti penal

ACTUALIZARE 17:31 DNA a demarat urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta, precum si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al Directiei Anticoruptie.

Surse: Cordos i-a cerut fiicei sale sa inapoieze mita, dupa ce a aflat de perchezitiile DNA

Senatorul PSD Alexandru Cordos a sunat-o si i-a cerut fiicei sale sa inapoieze banii unuia dintre cumparatorii de influenta, dupa ce a aflat ca procurorii DNA fac mai multe perchezitii, in legatura cu actiunile sotiei sale, potrivit unor surse judiciare, informeaza Mediafax.

Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

20 - Senatorul Alexandru Cordos, sotia acestuia, Mihaiela Cordos, si fiica lor Andreea au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA, Mihaiela Cordos fiind acuzata ca a luat mita pentru a .

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos, urmarita penal pentru trafic de influenta

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos este urmarita penal pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA. Mihaiela Cordos si Andreea Alexandra Cordos, sotia si fiica senatorului PSD, sunt urmarire p.

UPDATE. Senatorul Alexandru Cordos, sotia si fiica sa, pusi sub urmarire penala de DNA

30 - Senatorul PSD Alexandru Cordos si fiica acestuia au parasit, joi seara, sediul DNA Cluj, unde au fost audiati mai multe ore, in dosarul in care sotia parlamentarului si cei doi sunt urmariti pe.

Ce avere are senatorul Alexandru Cordos

Senatorul PSD Alexandru Cordos, a carui sotie este vizata intr-un caz de trafic de influenta, are in depozite bancare aproape 47. 000 de lei, dar si credite de peste 1,7 milioane lei si 18. 000 de euro, cumuland venituri atat de la Senat, cat si de la o universitate privata, unde este cadru didactic.

Averea lui Alexandru Cordos: depozite de 47.000 lei

Senatorul PSD Alexandru Cordos, a carui sotie este vizata intr-un caz de trafic de influenta, are in depozite bancare aproape 47. 000 de lei, dar si credite de peste 1,7 milioane lei si 18. 000 de euro, cumuland venituri atat de la Senat, cat si de la o.

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar de trafic de influenta: Este vizata sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, precum si la mai multe adrese din judet, potrivit unor surse citate de B1 TV. Printre persoanele vizate se numara sotia senatorului PSD Alexandru.

Ce spune Tariceanu despre acuzatiile de abuz in serviciu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, referitor la acuzatiile de abuz in serviciu in cazul Sova, ca sunt foarte multi nepriceputi care vorbesc despre tot felul de lucruri, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )