Libnet.ro
UNICEF

18:15

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar de trafic de influenta: Este vizata sotia senatorului Alexandru Cordos

B1 B1,
Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar de trafic de influenta: Este vizata sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, precum si la mai multe adrese din judet, potrivit unor surse citate de B1 TV. Printre persoanele vizate se numara sotia senatorului PSD Alexandru. continuă pe B1

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj. Vizata, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice, informeaza Mediafax.

Perchezitii DNA la Spitalul Judetean Cluj. Senatorul PSD Alexandru Cordos si sotia lui, anchetati pentru trafic de influenta

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

DNA: Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj

Procurorii DNA fac, astazi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intre cei vizati fiind sotia unui senator, dosarul vizand infractiuni de coruptie comise de mai multe persoane, potrivit reprezentantilor institutiei.

52 de perchezitii in judetul Neamt, intr-un dosar de furt. Prejudiciul, 10 milioane lei

Procurorii DIICOT Bucuresti, efectueaza, joi, 52 de adrese in Piatra Neamt. in acest dosar este vizata gruparea Academia infractorilor romani, al carei lider, Marin Botez, este incarcerat la Penitenciarul Iasi, pentru tentativa de omor in dosarul lui Puiu Mironescu, informeaza ziarul local mesagerulneamt. ro.

UPDATE: Senatorul PSD Alexandru Cordos, sotia si fiica lui, urmariti penal

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice.

Perchezitii la Spitalul din Cluj. Surse: Sotia senatorului Alexandru Cordos, vizata de ancheta

Update 12. 43- Managerul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Petru Susca, a confirmat, joi, ca la institutia pe care o conduce au loc perchezitii, precizand ca acestea sunt la Serviciul de Resurse Umane.

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in Valcea, Olt si Gorj, inclusiv la Spitalul din Dragasani

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea fac, marti, 17 perchezitii in judetele Valcea, Olt si Gorj, intr-un dosar de coruptie si fals comise in perioada 2014-2015, in care sunt vizati medici,.

Perchezitii in Suceava si Botosani, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, marti, mai multe perchezitii in Suceava si Botosani, intr-un dosar vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si contrabanda, comise in perioada 2013-2015, informeaza un comunicat al institutiei.

28 perchezitii in Constanta, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, 1,5 milioane de euro

Politistii efectueaza, miercuri, 28 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 1,5 milioane euro.

Consiliul Judetean refuza sa se constituie parte civila intr-un dosar al lui Nicusor Constantinescu

Consiliul Judetean Constanta a refuzat astazi sa se constituie parte civila intr-un dosar al lui Nicusor Constantinescu. Consilierii sustin ca vor deschide actiune civila in momentul in care prejudiciul va fi confirmat de instanta printr-o decizie definitiva si irevocabila. Procurorii DNA estimeaza ca in acest dosar prejudiciul este de 8 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )