Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce spune Edi Iordanescu despre cazul Coltescu - Cum isi motiveaza sustinerea pentru arbitrul roman

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Edi Iordanescu despre cazul Coltescu - Cum isi motiveaza sustinerea pentru arbitrul roman

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordanescu, a declarat, sambata, ca brigada de arbitri de la meciul PSG Istanbul BB a folosit o exprimare total nefericita, insa a fost pusa intr-o situatie nefavorabila pe nedrept, fiind totul interpretat si dus la extrem. continuă pe Hotnews

Papura despre cazul Coltescu: Se putea incheia acolo

Corneliu Papura, antrenorul Universitatii Craiova, considera ca incidentul de la Paris care l-a avut drept protagonist pe arbitrul Sebastian Coltescu se putea incheia intr-o alta maniera.

Edi Iordanescu optimist inaintea meciului decisiv de la Berna

Antrenorul Edi Iordanescu revine in cupele europene alaturi de CFR Cluj, echipa de la care a fost demis tocmai dupa meci european pierdut in faza preliminariilor n. a. - contra lui Malmo).

UEFA ia o decizie surprinzatoare in cazul Coltescu! Anuntul care ii ingrozeste pe turci

Cazul Sebastian Coltescu a provocat o disputa in intreaga lume legata de definitia unui act de rasism. Oficialii de la Basaksehir cer suspnedare pe viata pentru arbitrul roman. Doar ca sustinatorii acestei idei sunt din ce in ce mai putini. Exista din ce in ce mai multe voci care spun ca singura vina a lui .

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

Substanta care ajuta bolnavii de covid-19. Mihaela Bilic spune tot adevarul despre ea

Centrul pentru Control si Prevenirea Bolilor CDC) din Statele Unite recomanda folosirea autoingrijirii si a serviciilor de telemedicina in cazul simptomatologiei usoare, pentru a se evita contactul cu pacientul infectat si a reduce riscul expunerii. in Romania, protocolul de tratament al infectiei cu virusul SARS-CoV-2 prevde administrarea medicatiei antivirale cat mai precoce dupa stabilirea diagnosticului.

Chiril Motpan, detalii despre cazul contrabandei cu anabolizante care a dus la rechemarea ambasadorului Neguta: Ar fi o schema preluata de la Tutu

Deputatul Platformei DA Chiril Motpan sustine ca a obtinut informatii noi despre cazul contrabandei cu anabolizante, din 5 decembrie, care a dus la rechemarea ambasadorului R. Moldova la Moscova, Andrei Neguta.

Florin Citu, umilit grav de Marcel Ciolacu. Ce a putut spune liderul PSD despre el, dupa ce a fost propus ca viitor premier

Marcel Ciolacu a criticat aspru propunerea liberalilor cu privire la ocuparea functiei de viitor premier al Guvernului de catre Florin Citu. Liderul PSD insista asupra faptului ca PNL nu a inteles mesajul trimis de romani prin votul lor, astfel ca PSD nu va vota in Parlament aceasta propunere. Liderul PSD, cuvinte grele la adresa ministrului .

Ministrul Ionut Stroe, despre cazul arbitrului Sebastian Coltescu: imi cer scuze in numele sportului romanesc pentru incidentul nefericit

Imi cer scuze in numele sportului romanesc pentru acest incident nefericit, a declarat Ionut Stroe, ministrul sportului referitor la cazul arbitrului Sebastian Coltescu. El a mai spus ca este vorba despre un caz particular, izolat care nu reprezinta in niciun fel sportul romanesc.

Edi Iordanescu, dupa esecul cu Young Boys: Ni s-a facut o mare nedreptate!

Antrenorul echipei campioane, Edward Iordanescu, considera o mare nedreptate faptul ca formatia sa a parasit competitiile europene, dupa esecul din Liga Europa, 1-2, cu Young Boys Berna.

Antrenorul echipei Benfica, o alta viziune in scandalul Coltescu! Ce spune Jorge Jesus despre isteria generata de roman

Gafa lui Sebastian Coltescu, care a dus la amanarea cu o zi a unui meci din Liga Campionilor, a fost dezbatuta in aproape toate conferintele de presa organizate cu ocazia partidelor din cupele europene.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )