Libnet.ro
UNICEF

15:00

Edi Iordanescu, dupa esecul cu Young Boys: Ni s-a facut o mare nedreptate!

Adevărul Adevărul,
Edi Iordanescu, dupa esecul cu Young Boys: Ni s-a facut o mare nedreptate!

Antrenorul echipei campioane, Edward Iordanescu, considera o mare nedreptate faptul ca formatia sa a parasit competitiile europene, dupa esecul din Liga Europa, 1-2, cu Young Boys Berna. continuă pe Adevărul

VIDEO Europa League: Young Boys Berna vs CFR Cluj 2-1 Ardelenii parasesc competitia, dupa ce arbitrul a facut praf finalul partidei

CFR Cluj s-a aflat la doar cateva minute distanta de 16-imile Europa League. Obligati sa castige in Elvetia, ardelenii au deschis scorul in minutul 84 Debeljuh a marcat din pozitie de ofsaid), insa nu au rezistat pana la final. Benoit Bastien a dictat usor un penalti si l-a eliminat pe Balgradean pentru proteste 90+1), Nsame a egalat de la 11 metri 90+3) si a primit cartonas rosu la faza urmatoare 90+5), insa Gaudino a adus victoria celor de la Young Boys Berna 2-1) dupa ce echipa lui Edward Iordanescu a pierdut balonul si a fost prinsa pe contraatac 90+6). Djokovic a fost si el eliminat 90+7), dupa ce l-a insultat pe arbitrul francez.

Europa League: Young Boys Berna vs CFR Cluj (de la ora 19:55) - Ardelenii au nevoie de victorie pentru calificarea in primavara europeana

CFR Cluj are nevoie de o victorie, joi seara, in ultima etapa din grupele Europa League, pentru a se califica in primavara europeana. Echipa pregatita de Edward Iordanescu va juca pe terenul lui Young Boys Berna, de la ora 19:55, iar partida va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe DigiSport, Telekom Sport si Look Plus.

Asa am trait Young Boys - CFR Cluj 2-1

CFR Cluj si-a jucat viitorul european, joi seara, la Berna cu Young Boys. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 19:55.

VIDEO FOTO Cele doua faze care au decis soarta calificarii in Young Boys vs CFR: A fost sau n-a fost?

Meciul dintre Young Boys si CFR curgea spre un 0-0, insa finalul de partida a fost unul in care ar fi fost din plin nevoie de VAR asistenta video). Au fost doua faze mai mult decat discutabile care au influentat pana la urma soarta calificarii in primavara Europa League.

Edi Iordanescu optimist inaintea meciului decisiv de la Berna

Antrenorul Edi Iordanescu revine in cupele europene alaturi de CFR Cluj, echipa de la care a fost demis tocmai dupa meci european pierdut in faza preliminariilor n. a. - contra lui Malmo).

Edi Iordanescu, redebut cu dreptul la CFR Cluj

Edi Iordanescu a revenit pe banca lui CFR Cluj cu o victorie, dupa ce gruparea ardeleana s-a impus i.

CFR, misiune aproape imposibila, diseara, in Elvetia: Bilant infricosator pentru Young Boys acasa

CFR Cluj a mai oprit hemoragia infrangerilor pe banda, dupa plecarea lui Dan Petrescu, insa, deocamdata, impresia generala e ca formatia din Gruia inca n-a depasit criza.

CFR Cluj,1-2 cu Young Boys,nu prinde primavara europeana! Rezultatul a fost influentat de greseli de arbitraj

CFR Cluj a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-0), de Young Boys Berna, in etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )