Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea, despre intoarcerea lui Victor Ponta in tara: Sper ca acum sa se clarifice inclusiv relatiile din coalitia guvernamentala

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre intoarcerea lui Victor Ponta in tara: Sper ca acum sa se clarifice inclusiv relatiile din coalitia guvernamentala

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca spera ca intoarcerea premierului Victor Ponta in tara sa duca la clarificarea relatiilor din coalitia guvernamentala, relateaza. continuă pe B1

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

Dragnea: Am vazut la televizor ca a venit Victor Ponta in tara. Nu am stiut ca vine

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, nu a stiut ca premierul Victor Ponta se va intoarce astazi din Turcia, precizand ca a aflat de la televizor.

Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca nu stie cand premierul Victor Ponta va merge la Directia Nationala Anticoruptie dupa revenirea in tara.

Liviu Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce. Ne gaseste aici

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD, ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara, transmite Mediafax.

Dragnea, despre Ponta: Nimeni nu stie cand se intoarce

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara.

Dragnea, despre Ponta: NIMENI nu stie cand se intoarce

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Permanent ca nu are vesti despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca nimeni in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara.

Liviu Dragnea, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD: Toata lumea asteapta ca Victor Ponta sa se intoarca in tara (VIDEO)

Social-democratii se reunesc luni pentru sedinta Biroului Permanent, informeaza B1 TV. Discutiile vor fi conduse tot de liderul interimar Rovana Plumb. Presedintele social-democrat Victor Ponta se afla in.

Ce spune Robert Cazanciuc despre intoarcerea in tara a premierului

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, ca a aflat de la stiri ca premierul Victor Ponta a revenit in tara si a precizat ca vestea il bucura.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta BPN al PSD. Ce a spus despre intoarcerea lui Ponta

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei si presedintele UNPR, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD spunand, la sosire, ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina in tara. Si saptamana trecuta Gabriel Oprea a participat la sedinta BPN.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )