Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a spus Ponta despre declaratiile lui Basescu la adresa Ungariei.

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Ponta despre declaratiile lui Basescu la adresa Ungariei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca declaratiile lui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile, sunt afirmatii pe care nu le poti face in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Basescu face acum aceste declaratii, desi intrecut s-a pupat cu Tokes si i-a incurajat pe extremistii maghiari. Premierul a spus, ironic, ca Traian Basescu n-are decat sa se duca la Budapesta sa faca . continuă pe România Liberă

Ponta: Declaratiile lui Basescu la adresa Ungariei, absolut aberante si iresponsabile

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca declaratiile lui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile, sunt afirmatii pe care nu le poti face in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Declaratiile presedintelui sunt absolut aberante

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile si ca afirmatiile sale nu ar fi trebuit facute in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, potrivit Hotnews.

Liderul opozitiei ungare: Declaratiile presedintelui Basescu sunt amenintari la adresa Ungariei

Attila Mesterhazy, liderul Partidului Socialist ungar aflat in opozitie), considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la Ungaria reprezinta amenintari deschise la adresa poporului ungar, demonstrand esecul politicilor Fidesz fata de comunitatile maghiare din strainatate, scrie Mediafax.

Ce a declarat Ponta despre Elena Udrea si despre Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca Palatul Cotroceni nu mai exista ca Presedintie, fiind o echipa de campanie pentru doamna Udrea la prezidentiale, transmite Mediafax. Intrebat ce parere are despre declaratia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca exista o dezangajare la nivelul Presedintiei in privinta pactului de coabitare, premierul a raspuns: Ce exista la nivelul Cotroceniului? Cotroceniul nu mai exista ca Presedintie. Cotroceniul este o echipa de campanie .

Ponta, despre acordul cu FMI: Nu se maresc taxele si impozitele

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca, in Acordul cu Fondul Monetar International nu se face referire la mariri de taxe si impozite in Romania. Singurele majorari sunt cele pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )