Libnet.ro
UNICEF

19:45

SRI: Atac cibernetic asupra mai multor institutii ale statului/ Kaspersky: Operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla tinteste institutii guvernamentale romanesti. Romania, pe primul loc in lume la numarul de site-uri infectate care sustin atacul

Hotnews Hotnews,
 SRI: Atac cibernetic asupra mai multor institutii ale statului/ Kaspersky: Operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla tinteste institutii guvernamentale romanesti. Romania, pe primul loc in lume la numarul de site-uri infectate care sustin atacul

Mai multe institutii ale statului roman au fost tinta unor atacuri informatice, a confirmat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, pentru RomaniaTV, precizand ca Serviciul Roman de Informatii este in alerta. Kaspersky informeaza, intr-un comunicat de presa ca operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla ataca institutii guvernamentale din Romania si ca tara noastra se afla pe primul loc in lume la numarul de site-uri infectate care sustin atacul Epic Turla in acest moment. Pe teritoriul Romaniei au fost identificate 15 victime, printre acestea numarandu-se doua ministere, doua alte institutii guvernamentale, companii private, precum si utilizatori de internet rezidential sau mobil. continuă pe Hotnews

SRI: Mai multe institutii ale statului, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Mai multe institutii ale statului sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, conform unor declaratii ale purtatorului de cuvant al Serviciului Roman de Informatii SRI), Sorin Sava. Acesta a precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

SRI: Institutii de stat, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat, pentru presa, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, care a precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

SRI: Mai multe entitati statale din Romania, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Mai multe entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, pentru Mediafax. Oficialul SRI a precizat ca atacul are ca sursa.

SRI avertizeaza ca entitati statale din Romania sunt vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a declarat pentru Mediafax ca entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, Sava a mai precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

SRI: Entitati statale din Romania, vizate de un atac cibernetic

Entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, care a precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari.

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat subiectul privind pornirea dosarelor penale pe numele mai multor judecatori

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a amanat examinarea mai multor chestiuni privind pornirea urmaririi penale si tragerea la raspundere penala a mai multor judecatori. Sesizarile privind intentarea dosarelor penale au fost depuse de catre procurorul general, Corneliu Gurin, transmite IPN.

Agentii guvernamentale, inclusiv din Romania, vizate de un ATAC CIBERNETIC. Kaspersky: Hackerii sunt sustinuti, cel mai probabil, de un stat

Expertii companiei informatice Kaspersky au depistat o vasta operatiune de spionaj cibernetic care vizeaza doua agentii de informatii si sute de institutii guvernamentale si militare din Europa si din Orientul.

Atac cibernetic ce vizeaza agentii guvernamentale, depistat de Kaspersky, inclusiv in Romania

Expertii companiei informatice Kaspersky au depistat o vasta operatiune de spionaj cibernetic care vizeaza doua agentii de informatii si sute de institutii guvernamentale si militare din Europa si din Orientul.

Primul atac aerian asupra Donetk, fieful separatistilor prorusi

Donetk, fieful separatistilor prorusi din estul Ucrainei, s-a confruntat, in noaptea de marti spre miercuri, cu primul atac aerian care, din fericire, nu s-a soldat cu victime, a anuntat.

Atac sangeros asupra militarilor NATO din Kabul: Un general american a fost ucis

Un general american a fost ucis si alti 15 raniti, dupa ce un ofiter afgan a deschis focul marti asupra militarilor NATO la o academie militara din apropiere de Kabul, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )