Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI: Atacuri cibernetice de amploare in perioada iunie - august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SRI: Atacuri cibernetice de amploare in perioada iunie - august

Serviciul Roman de Informatii anunta ca, asupra unor institutii financiare din Romania, au avut loc atacuri cibernetice de amploare in perioada iunie - august a acestui an, hackerii folosind mai multe instrumente de atac, inclusiv unele din arsenalul Cobalt Strike, care sunt asociate cu o grupare de infractionalitate cibernetica de sorginte estica, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

SRI: Atacuri cibernetice de amploare asupra unor institutii financiare din Romania, in perioada iunie-august 2018

Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat sambata ca, prin unitatea sa specializata in domeniul cyberintelligence - Centrul National Cyberint CNC), detine date si informatii certe, inclusiv de ordin tehnic, ca asupra unor institutii financiare din.

SRI: n aceasta vara au avut loc atacuri cibernetice de amploare asupra unor institutii financiare romnesti

Serviciul Roman de Informatii detine date si informatii certe, inclusiv de ordin tehnic, ca asupra unor institutii financiare din Romania au avut loc atacuri cibernetice de amploare in perioada iunie august a acestui an, informeaza un comunicat SRI.

Atacuri cibernetice de amploare asupra unor banci romanesti, dejucate de SRI

Serviciul Roman de Informatii, prin unitatea sa specializata in domeniul cyberintelligence - Centrul National Cyberint CNC), a dejucat mai multe atacuri cibernetice de amploare asupra unor banci din Romania.

Atacuri cibernetice de amploare asupra unor banci romanesti, dejucate de SRI.Ce metode foloseau hackerii

Serviciul Roman de Informatii, prin unitatea sa specializata in domeniul cyberintelligence - Centrul National Cyberint CNC), a dejucat mai multe atacuri cibernetice de amploare asupra unor banci din Romania.

SRI AVERTIZEAZA asupra unor ATACURI CIBERNETICE de AMPLOARE. Tinta: Institutiile financiare

Serviciul Roman de Informatii sustine ca detine informatii certe ca au avut loc atacuri cibernetice de amploare asupra unor institutii financiare din Romania si avertizeaza ca aceste atacuri vor continua si.

Prognoza pentru perioada 20 august - 17 septembrie: Temperaturi mai mari dect n mod obisnuit, ploi n special la munte

Valorile termice prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat media climatologica a perioadei, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )