Libnet.ro
UNICEF

20:00

Staicu: Au fost emise mandate de aducere pentru elevi, nu si puse in executare.

România Liberă România Liberă,
Staicu: Au fost emise mandate de aducere pentru elevi, nu si puse in executare.

Bogdan Staicu, procuror-sef la Parchetul Capitalei, a declarat, vineri, ca au fost emise mandate de aducere pentru aproximativ 100 de elevi care au sustinut bacalaureatul la Liceul Dimitrie Bolintineanu, ce ar fi fost puse in executare daca acestia nu se prezentau la audieri in urma citarii, transmite Mediafax. Mandatele de aducere erau emise pentru aproximativ 100 de elevi, dar nu s-a pus problema punerii lor in aplicare inainte de realizarea procedurii de citare, a spus Bogdan Staicu, . continuă pe România Liberă

SCANDAL FRAUDA BOLINTINEANU. Stroe: AU FOST emise mandate.

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat ca au fost emise mandate de aducere ale elevilor de la liceul Bolintineanu, dar nu au fost puse in executare, informeaza Digi24. 100 de elevi de la liceul bucurestean Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de procurori pentru ca ar fi dat mita ca sa copieze la Bacalaureat. Premierul Victor Ponta a declarat, in cursul zilei de vineri, ca procurorii nu aveau mandate de aducere a elevilor la Parchet, insa purtatorul de cuvant al Parchetului .

Radu Stroe: Au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu insa nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare.

SCANDAL FRAUDA BOLINTINEANU. Stroe: Au fost emise mandate de aducere.

UPDATE: Ministrul de Interne Radu Stroe a subliniat ca in orice cauza penala procurorul gestioneaza dosarul respectiv, iar Politia este obligata, sub sanctiunea legii penale, sa execute ceea ce dispune procurorul, transmite Mediafax. Eu consider ca Politia azi a lucrat foarte corect, a mai afirmat ministrul de Interne. Radu Stroe a spus ca nici el, nici premierul nu cunosc care sunt dispozitiile din acel dosar de coruptie. Ministrul de Interne a mai spus ca iesirea premierului s-a facut .

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a fost informat despre situatia de la liceul Dimitrie Bolintineanu, dar ca el stie ca nu exista mandat de aducere pentru elevi semnat de procuror. Am intrebat. Nu exista mandat de aducere . O sa vorbesc cu ministrul Justitiei, sa discute cu Procurorul General. Nu traim in vremea lui Morar sau in vremea comunistilor sa luam oameni de pe strada, cu atat mai putin copii, a afirmat premierul. Citeste FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu .

Stroe: Au existat mandate de aducere pentru Bolintineanu, dar nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, dar nu au fost puse in aplicare. Au existat mandate de.

Au existat mandate de aducere pentru Bolintineanu? Stroe spune ca DA, Parchetul afirma opusul

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, dar nu au fost puse in aplicare, el apreciind totodata ca Politia a lucrat foarte corect.

Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare. Ministrul Radu Stroe a mai precizat.

Parchetul Capitalei: Audierile elevilor de la Bolintineanu nu au fost intrerupte. Autocarele, aduse pentru a facilita transportul (VIDEO)

Bogdan Staicu, procurorul-sef al Sectiei Urmarire Penala din cadrul Parchetului Capitalei, care se ocupa de cazul privind frauda de la liceul Dimitrie Bolintinenau, a declarat, vineri, ca audierile elevilor in.

Gabi Tamas a fost trimis in judecata pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice

Fotbalistul Gabriel Tamas a fost trimis in judecata pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. in urma cu cateva zile a expirat interdictia acestuia de a parasi.

A fost lansata Alianta europeana pentru ucenicii

Comisarii Androulla Vassiliou si Laszlo Andor lanseaza Alianta europeana pentru ucenicii, in cadrul concursului WorldSkills 2013 din Leipzig, Germania, arata un comunicat de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )