Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stampila dispare pentru mai multe documente

România Liberă România Liberă,
Stampila dispare pentru mai multe documente

Entitatile de stat nu mai sunt obligate sa stampileze documentele depuse sau incheiate in relatiile . continuă pe România Liberă

Cod galben de ninsori puternice in mai multe judete ale tarii. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ninsori pentru mai multe judete ale tarii.

Un roman a atacat mai multe femei cu o jucarie sexuala in Hamburg. Cine a reusit sa-l opreasca

Incident de-a dreptul bizar petrecut, pe 28 decembrie, in gara centrala a orasului Hamburg. Politia germana a anuntat ca un barbat de origine romana a atacat mai multe femei cu o jucarie sexuala pe peronul garii, una dintre ele fiind atinsa si pe fata, scrie stirileprotv. ro.

Portarul Samir Handanovic, jucatorul cu cele mai multe meciuri jucate in Serie A, in ultimul deceniu

Liga Profesionista de Fotbal din Italia a anuntat, sambata, ca Samir Handanovic 35 de ani), portarul lui Inter Milano, este jucatorul cu cele mai multe meciuri in Serie A din ultimul deceniu.

Infotrafic: Circulatie in conditii de iarna in mai multe judete; nu sunt semnalate sosele cu circulatia intrerupta

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, duminica dimineata, pe sectoare de drum din mai multe judete, dar nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta ca efect al manifestarilor meteo nefavorabile, informeaza.

Barbat anchetat pentru contrabanda dupa ce a incercat sa treaca frontiera cu mai multe arme de tir sportiv si sute de alice

Un barbat de 32 de ani este cercetat pentru contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in contextul in care politistii de frontiera au descoperit un adevarat arsenal in masina cu care acesta intentiona sa treaca frontiera.

Mai multe asociatii de magistrati se arata consternate de planurile Guvernului de a desfiinta Sectia Speciala. Motivele consternarii

Patru asociatii de magistrati si procurori s-au aratat, luni seara, consternate de continutul incomplet si inexact al Memorandumului adoptat de Guvernul prin care se propune desfiintarea Sectiei pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )