Libnet.ro
UNICEF

14:16

Stan Wawrinka, primul finalist la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Stan Wawrinka, primul finalist la Roland Garros

Elvetianul Stan Wawrinka s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata lui Jo-Wilfried Tsonga. continuă pe Online Sport

Roland Garros 2015. Stan Wawrinka este primul finalist al turneului parizian

Elvetianul Stan Wawrinka, numarul noua mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in semifinale pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, numarul 15 ATP, in patru seturi, cu 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 6-4.

Roland Garros: Stan Wawrinka l-a eliminat pe Roger Federer, in sferturi

Elvetianul Stan Wawrinka, nr. 9 mondial, s-a calificat pentru prima data in cariera in semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce l-a invins miercuri pe compatriotul sau Roger Federer nr. 2), in trei seturi - 6-4, 6-3, 7-6 7/4).

Roland Garros 2015: Wawrinka - Tsonga, prima semifinala masculina. Roger Federer, eliminat!

Roger Federer, cap de serie numarul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros in faza sferturilor de finala, de catre conationalul sau, elvetianul Stan Wawrinka.

Roland Garros: Tsonga - Wawrinka, lupta stransa pentru un loc in finala

Prima semifinala a turneului masculin de la Roland Garros, dintre francezul Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numarul 14, si elvetianul Stan Wawrinka, favoritul numarul 8, se anunta una stransa. invingatorul va avea record pozitiv in meciurile directe.

Roland Garros 2015: Roger Federer, eliminat in sferturi. Premiera pentru Wawrinka!

Roger Federer, cap de serie numarul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros in faza sferturilor de finala, de catre conationalul sau, elvetianul Stan Wawrinka.

Roland Garros: Stan Wawrinka s-a calificat in finala turneului

Jucatorul elvetian Stan Wawrinka, locul 9 ATP si cap de serie numarul 8, l-a invins, vineri, cu scorul de 6-3, 6-7 1), 7-6 3), 6-4, pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 15 ATP si cap de serie numarul 14,.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros. Pentru Horia Tecau este cel mai bun rezultat din cariera pe zgura de la Paris.

Ivanovic si Safarova in prima semifinala de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Ivanovic si Lucie Safarova s-au calificat, marti, in semifinalele turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Serena Williams merge in finala de la Roland Garros dupa un meci bizar

Serena Williams a fost la un pas sa fie eliminata de la Roland Garros de elvetiancaTimea Bacsinszky.

LIVE Roland Garros: Horia Tecau joaca pentru un loc in finala la dublu (13:30)

Horia Tecau si Jean Julien Rojer evolueaza, joi dupa-amiaza, pentru un loc in finala turneului de dublu de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )