Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros 2015. Stan Wawrinka este primul finalist al turneului parizian

Adevărul Adevărul,
Roland Garros 2015. Stan Wawrinka este primul finalist al turneului parizian

Elvetianul Stan Wawrinka, numarul noua mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in semifinale pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, numarul 15 ATP, in patru seturi, cu 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 6-4. continuă pe Adevărul

Roland Garros 2015: Wawrinka - Tsonga, prima semifinala masculina. Roger Federer, eliminat!

Roger Federer, cap de serie numarul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros in faza sferturilor de finala, de catre conationalul sau, elvetianul Stan Wawrinka.

Roland Garros 2015: Roger Federer, eliminat in sferturi. Premiera pentru Wawrinka!

Roger Federer, cap de serie numarul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros in faza sferturilor de finala, de catre conationalul sau, elvetianul Stan Wawrinka.

UPDATE. Roland Garros 2015: Ana Ivanovic - Lucie Safarova, prima semifinala

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 7, este prima semifinalista a turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, a 19-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-2.

Roland Garros 2015: Tecau si Rojer, in semifinale! Cea mai buna performanta de la Paris

Horia Tecau si coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 5, s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros. Cei doi vor intalni in penultimul act perechea favorita numarul 3.

Roland Garros 2015. Cehoaica Safarova va juca si finala feminina de dublu

Cehoaica Lucie Safarova s-a calificat si in finala feminina de dublu la Roland Garros, dupa ce isi asigurase joi prezenta in finala de simplu a celui turneului de Mare Slem.

Roland Garros 2015: Kvitova, eliminata. Veste buna pentru Uytvanck

Alison Van Uytvanck, jucatoarea care a trecut de Andreea Mitu, in optimile Roland Garros, a primit o veste buna. Ea o va evita, in sferturi, pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 4, care a fost eliminata.

Roland Garros 2015: Djokovici joaca, in sferturi, cu Rafael Nadal

Liderul mondial Novak Djokovici s-a calificat in sferturile turneului de grand slam de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul 6.

Roland Garros 2015: finala feminina intre Serena Williams si Lucie Safarova. Cum se schimba ierarhia WTA dupa Paris

Roland Garros 2015. Serena Williams si Lucie Safarova isi vor disputa sambata finala feminina a French Open, al doilea Grand Slam al anului.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros. Pentru Horia Tecau este cel mai bun rezultat din cariera pe zgura de la Paris.

Stan Wawrinka, primul finalist la Roland Garros

Elvetianul Stan Wawrinka s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata lui Jo-Wilfried Tsonga.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )