Libnet.ro
UNICEF

06:00

StandardPoors REDUCE ratingul Ucrainei, cu perspectiva negativa

Antena3 Antena3,
StandardPoors REDUCE ratingul Ucrainei, cu perspectiva negativa

StandardPoors a redus ratingul Ucrainei cu o treapta, la nivelul CCC-, cu perspectiva negativa, din cauza ingrijorarii provocate de amanarea de catre FMI a deblocarii unei noi transe de ajutor din. continuă pe Antena3

S and P a redus ratingul Ucrainei cu o treapta, la CCC-

Agentia de rating Standard and Poor 's S and P) a redus, vineri, calificativul Ucrainei cu o treapta, la nivelul CCC-, mentinand perspectiva negativa, din cauza ingrijorarii cauzate de amanarea, de catre FMI, a deblocarii unei noi transe de ajutor din programul de sustinere ce totalizeaza 17 miliarde dolari), precum si de scaderea rezervelor valutare ale tarii, scrie Reuters.

Ratingul Ucrainei coboara cu o treapta din cauza amanarii unei noi transe de ajutor din partea FMI

StandardPoor039;s a redus ratingul Ucrainei cu o treapta, la nivelul CCC-, cu perspectiva negativa, din cauza ingrijorarii provocate de amanarea de catre FMI a deblocarii unei noi transe de ajutor din programul de sustinere de 17 miliarde dolari si.

Fitch reduce ratingul Venezuelei la CCC, care semnifica un risc real de incetare de plati

Agentia Fitch Ratings a scazut joi cu doua trepte ratingul Venezuelei, de la B la CCC, o categorie care desemneaza tarile pentru care o incetare de plati este o posibilitate reala, anunta AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )