Libnet.ro
UNICEF

01:05

Starea lui Gabriel Cotabita este in continuare grava si sunt suspiciuni de leziuni cerebrale

Hotnews Hotnews,
 Starea lui Gabriel Cotabita este in continuare grava si sunt suspiciuni de leziuni cerebrale

Gabriel Cotabita este in continuare in stare foarte grava, in coma indusa medicamentos, si exista suspiciuni ca s-ar fi produs leziuni cerebrale, investigatiile fiind continuate de o echipa medicala pluridisciplinara de la Spitalul Floreasca, unde cantaretul este internat la terapie intensiva, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

48 de ore de cand Gabriel Cotabita este tinut in viata cu ajutorul aparatelor (VIDEO)

Gabriel Cotabita este tinut in viata cu ajutorul aparatelor de 48 de ore. Potrivit unor surse medicale, doctorii de la Spitalul Floreasca au amanat pentru duminica luarea unei decizii in privinta.

Surse: Gabriel Cotabita este puternic sedat si se afla sub supravegherea neurologilor. Medicii sunt rezervati in privinta starii sale de sanatate

Noi date cu privire la starea de sanaptate a lui Gabriel Cotabita. Potrivit unor surse citate de B1 TV, artistul se afla in coma, este puternic sedat si se afla sub supravegherea medicilor neurologi. De.

Caru' cu vedete: Vesti de ultima ora despre starea lui Gabriel Cotabita: creierul i-ar fi fost afectat; Carmen Iohannis, la fel de indrazneata precum Michelle Obama; L-am gasit pe Soso, primul castigator Big Brother! N-o sa-ti vina sa crezi cat de mult s

9 modele care si-au incercat norocul in actorie. Sunt superbe, au milioane de fani pe retelele de socializare, calatoresc prin toata lumea si castiga milioane din campaniile de publicitate si prezentarile de moda, iar mai noi, joaca si in filme. Vedetele au facut repetitie pentru Nunta perfecta. Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu au oferit spectatorilor prezenti la Teatrul Elisabeta experienta teatrului la cald.

Medicii de la Spitalul Floreasca: Gabriel Cotabita, tulburare severa de ritm cardiac. Starea artistului este grava, dar stabila

Potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca, starea lui Gabriel Cotabita in momentul de fata este grava, dar stabila. Investigatiile efectuate de la internare pana in prezent, arata ca cea mai probabila.

Gabriel Cotabita, in stare foarte grava

Gabriel Cotabita se afla inca in coma indusa, iar starea lui este descrisa ca fiind foarte grava, desi medicii se abtin de la a da declaratii. Artistul a fost mutat la Terapie Intensiva, iar familia lui a cerut ca nimeni sa nu divulge rezultatele investigatiilor.

Gabriel Cotabita, in coma.Cantaretul este in stare grava

Cantaretul Gabriel Cotabita este inca in coma, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a ajuns vineri. Acesta a suferit un stop cardio-respirator, fiind gasit lesinat in intr-un hotel din Capitala.

Gabriel Cotabita se zbate intre viata si moarte

Cantaretul Gabriel Cotabita este internat, inca, in sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, unde este intubat si ventilat mecanic. Familia artistului a cerut personalului medical sa nu mai dea informatii suplimentare despre starea lui de sanatate.

Gabriel Cotabita in stare de inconstienta la spital

Cantaretul Gabriel Cotabita este supus unei coronarografii, el fiind internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, dupa ce a facut un stop cardiac, au anuntat oficialii unitatii sanitare. Coronarografia sau angiografia coronariana, este cea mai buna tehnica de diagnosticare a afectiunii coronariene, informeaza Mediafax.

Solistul Gabriel Cotabita, in stare de inconstienta la spital

Cantaretul Gabriel Cotabita este supus unei coronarografii, el fiind internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, dupa ce a facut un stop cardiac, au anuntat oficialii unitatii sanitare. Coronarografia sau angiografia coronariana, este cea mai buna tehnica de diagnosticare a afectiunii coronariene, informeaza Mediafax.

Gabriel Cotabita a facut infarct! Este internat la Urgenta in stare grava!

Situatie dramatica pentru Gabriel Cotabita, care a fost gasit vineri dupa-amiaza inconstient intr-un hotel din Capitala. Acesta a suferit un atac de cord si a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost stabilizat. In prezent, cantaretul este intubat si respira doar cu ajutorul aparatelor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )