Libnet.ro
UNICEF

09:45

Starea de sanatate a lui Pele s-a inrautatit

Adevărul Adevărul,
Starea de sanatate a lui Pele s-a inrautatit

Starea sanatatii fostului fotbalist brazilian Pele, in varsta de 74 ani, s-a inrautatit joi, acesta fiind transferat intr-o unitate medicala specializata, a anuntat spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, in care este internat pentru o infectie urinara, potrivit The Telegraph. continuă pe Adevărul

Starea de sanatate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit

Starea de sanatate a fostului fotbalist brazilian Pele 74 de ani), spitalizat din cauza unei infectii urinare, s-a inrautatit, fostul international brazilian fiind mutat intr-o unitate de terapie speciala, se arata, joi, intr-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Starea de sanatate a lui Pele s-a inrautatit

Starea sanatatii legendarului fotbalist brazilian Pele 74 ani) s-a inrautatit joi, acesta transferat intr-o unitate de tratament specializata, a anuntat spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, in care este.

Starea lui Pele s-a inrautatit

Starea sanatatii legendarului fotbalist brazilian Pele 74 ani) s-a inrautatit joi, triplul campion mondial fiind transferat intr-o unitate de tratament specializata, a anuntat spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, in care este internat pentru o infectie urinara, anunta agentia Agerpres joi seara.

Starea lui Pele s-a inrautatit

Internat intr-un spital din Sao Paolo pentru un control de rutina, Pele traverseaza un moment delicat si starea lui de sanatate s-a inrautatit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )