Libnet.ro
UNICEF

07:00

Statele Unite ale Americii au intrat in recesiune in februarie 2020, dupa 128 de luni de crestere

B1 B1,
Statele Unite ale Americii au intrat in recesiune in februarie 2020, dupa 128 de luni de crestere

Biroului National de Cercetari Economice a anuntat ca Statele Unite au intrat oficial in recesiune, in luna februarie, dupa 10 ani si jumatate de expansiune economica, ca urmare a crizeipandemice. continuă pe B1

Statele Unite au intrat in recesiune in februarie 2020, dupa 128 de luni de crestere

Statele Unite au intrat in recesiune in luna februarie, dupa 128 de luni de crestere, ca urmare a pandemiei de coronavirus, potrivit AFP.

Statele Unite au intrat in recesiune in luna februarie

Statele Unite au intrat in recesiune in luna februarie, dupa o expansiune economica initiata in 2009, anunta Oficiul National pentru Cercetari Economice National Bureau of Economic Research, NBER).

Statele Pierdute ale Americii

Cel mai generos proiect al umanitatii a fost ajuns din urma de propria nesabuinta. Libertatea nelimitata si dreptul la orice drept au fost puse la treaba impotriva lor. Si au produs singurele lucruri pe care le puteau produce: dizolvarea legii si aparitia tiraniei.

Revolutie in transporturi: un drum de 90 de minute facut in doar 15 minute. De ce Romania a ratat momentul?

Criza medicala a relevat o nevoie secundara: transporturi mai rapide. O companie din Statele Unite ale Americii a reusit sa livreze, cu drone, teste pentru COVID-19 catre locatii izolate din.

Averile combinate ale miliardarilor americani au crescut cu peste 560 de miliarde de dolari de la declansarea pandemiei de coronavirus in SUA

Averile combinate ale miliardarilor americani, intre care se afla fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, si directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, au crescut cu peste 19%, respectiv cu peste 565 de miliarde de dolari, de la declansarea pandemiei de COVID-19 in Statele Unite, potrivit unui raport publicat de Institute for Policy Studies IPS), citat de Reuters.

Statele Unite, noi atacuri aeriene in Afganistan, pentru a impiedica talibanii sa atace armata afgana

Fortele americane in Afganistan au efectuat doua atacuri aeriene vizand talibanii, cu copul de a preveni planuri de atac ale insurgentilor vizand armata afgana, a anuntat vineri un purtator de cuvant militar, relateaza Reuters.

Mediastandard.ro: Provocarea George Floyd ar putea fi o noua tentativa de manipulare a publicului

Mai multe imagini cu tineri albi, imitand modul in care George Floyd a fost omorat de catre un ofiter de politie, au starnit neliniste pe internet, in contextul in care Statele Unite ale Americii au fost cuprinse de proteste anti-rasism. Fotografiile, distribuite pe social media, au atras multe reactii negative, fiind considerate a fi incercari de a-si bate joc de tragedia lui George Floyd si a altor oameni de culoare din SUA, victime ale violentei politistilor.

SUA acuza China ca incearca sa saboteze dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului. Beijing-ul se apara si cere dovezi care sa sustina acuzatiile

De cand pandemia de coronavirus a inceput sa ia amploare in Statele Unite ale Americii, presedintele Donald Trump a acuzat China ca nu a gestionat corespunzator focarul de coronavirus. Ba mai mult, acesta a mai sp.

Comoara de un milion de dolari a fost gasita in munti, dupa 10 ani. Ce contine cufarul (FOTO)

Vanatoarea comorii evaluate la un milion de dolari, in Muntii Stancosi din Statele Unite ale Americii, a luat sfarsit. Marele anunt a fost facut duminica de catre Forrest Fenn, un colectionar de arta si an.

DigiSport: Povestea pilotului care a pacalit moartea de doua ori: Stiam ca am gatul rupt, picioarele erau intr-o parte, capul in cealalta

Lee Kunzman, ajuns acum la 75 de ani, este o legenda in Statele Unite ale Americii si este considerat a fi unul dintre cei mai duri piloti care au concurat vreodata pe un circuit de curse.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )