Libnet.ro
UNICEF

21:45

Statele Unite au atacat cel mai important baraj din Irak

Antena3 Antena3,
Statele Unite au atacat cel mai important baraj din Irak

Statele Unite au efectuat noua atacuri aeriene in apropierea celui mai important baraj din Irak, la Mosul nord), o instalatie pe care fortele kurde incearca sa o preia de la jihadisti, a anuntat Comandamentul. continuă pe Antena3

Fortele kurde au luat cu asalt cel mai important baraj din Irak

Militiile kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul nord), cel mai important din Irak, a anuntat un oficial militar kurd de rang inalt, relateaza AFP.

Fortele kurde au luat cu asalt cel mai important baraj din Irak. 14 vehicule ale jihadistilor, distruse de americani

Militiile kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), asupra barajului de la Mosul nord), cel mai important din Irak, a anuntat un oficial militar kurd de rang inalt, relateaza AFP.

Fortele kurde AU LANSAT O OFENSIVA asupra celui mai important baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul.

Fortele kurde au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali irakieni. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un reprezentant al principalului partid kurd irakian, adaugand ca in prezent au loc lupte la Tal Kayf, o localitate aflata sub controlul jihadistilor, situata la aproximativ 100 de kilometri est de baraj.

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un.

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali, relateaza AFP.

FOTO HOT! Jennifer Lopez ne arata inca o data cine are CEL MAI BOMBAT FUNDULET din showbiz!

Lo arata la 45 de ani mult mai bine decat alte artiste care au jumatatea varstei sale. Diva de origine.

Economia Japoniei, in cel mai mare declin din 2011

Japonia a suferit, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai mare contractie economica din ultimii trei ani, din cauza cresterii TVA, masura ce a dus la scaderea brusca a cheltuielilor de consum.

IRAK. Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul asupra celui mai mare baraj, la Mosul

Kurzii au preluat controlul asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile. Fortele kurde au fost sprijinite in aceasta actiune de aviatia americana, au anuntat duminica oficiali, conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )