Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fortele kurde au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Hotnews Hotnews,
 Fortele kurde au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali irakieni. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un reprezentant al principalului partid kurd irakian, adaugand ca in prezent au loc lupte la Tal Kayf, o localitate aflata sub controlul jihadistilor, situata la aproximativ 100 de kilometri est de baraj. continuă pe Hotnews

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul. Barajul de la Mosul a fost complet eliberat, a declarat Ali Awni, un.

IRAK. Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul asupra celui mai mare baraj, la Mosul

Kurzii au preluat controlul asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile. Fortele kurde au fost sprijinite in aceasta actiune de aviatia americana, au anuntat duminica oficiali, conform Mediafax.

Kurzii au preluat de la jihadisti controlul asupra celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au preluat controlul, duminica, asupra celui mai mare baraj din Irak, la Mosul, de la jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI), care detineau controlul asupra acestuia de zece zile, au anuntat duminica oficiali, relateaza AFP.

Fortele kurde AU LANSAT O OFENSIVA asupra celui mai important baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul.

Fortele kurde au lansat o ofensiva pentru cucerirea barajului de la Mosul de la jihadisti

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadistii din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul nord), cel mai important din Irak, a anuntat.

Fortele kurde au luat cu asalt cel mai important baraj din Irak

Militiile kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul nord), cel mai important din Irak, a anuntat un oficial militar kurd de rang inalt, relateaza AFP.

Fortele kurde au luat cu asalt cel mai important baraj din Irak. 14 vehicule ale jihadistilor, distruse de americani

Militiile kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), asupra barajului de la Mosul nord), cel mai important din Irak, a anuntat un oficial militar kurd de rang inalt, relateaza AFP.

Irak: Fortele kurde, sustinute de SUA, au lansat o ofensiva pentru cucerirea barajului de la Mosul

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul .

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Irak: Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj

For and tele kurde, sus and tinute de avia and tia americana, au lansat ieri o ofensiva pentru a recuceri de la teroristii din gruparea jihadista Statul Islamic SI) barajul din Mosul, cel mai mare al Irakului, a declarat un inalt responsabil militar kurd citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )